فرآیند آنزیمی آسیاب مرطوب ذرت برای کاهش زمان خیساندن با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فرآیند آنزیمی آسیاب مرطوب ذرت برای کاهش زمان خیساندن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فرآیند آنزیمی آسیاب مرطوب ذرت برای کاهش زمان خیساندن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
فرآیند معمولی آسیاب مرطوب ذرت شامل خیساندن دانه های ذرت در محلول اسیدسولفورو (گوگرد دی اکسید در آب) و پساز آن جداسازی محصولات فرعی و نشاسته می باشد. این فرآیند انرژی و زمان زیادی نیاز دارد. علاوه بر این، استفاده از گازگوگرد دی اکساید در سطوح غلظتی زیاد، در طول فرآیند خیساندن، اثراتی منفی بر محیط زیست دارد. به گزارش آژانسحفاظت محیط زیست، دی اکسید گوگرد یکی از شش آلاینده شایع هوا در ایالات متحده می باشد. دی اکسید گوگرد منتشرشده در جو موجب بیماریهای جدی تنفسی می گردد و در سطوح بالا، به طور خاص بر افراد مبتلا به بیماری آسم اثرمی گذارد. همچنین اکسایداسیون گوگرد دی اکسید در حضور سایر گازهای آ ینده موجود در جو، مانند دی اکسید نیتروژن،اسید سولفوریک تشکیل می دهد و دلیل ریزش باران های اسیدی می باشد. از اینرو فرآیند آنزیمی آسیاب مرطوب ذرت توسعهداده شد و به عنوان فرآیندی سازگار با محیط زیست به عنوان جایگزینی برای روش معمولی آسیاب مرطوب ذرت معرفی شد.در این مقاله شرایط بهینه گزارش شده توسط محققین آورده شده است و دو مزیت مهم استفاده از روش دو مرحله ای آنزیمیآسیاب مرطوب ذرت نشان داده شده است. که اولی کاهش میزان گوگرد دی اکسید مورد استفاده در طول فرآیند خیساندنمی باشد و دیگری کاهش زمان خیساندن دانه های ذرت از زمان حدود 48 ساعد به کمتر از 10 ساعت، است.