مقاله اثر پرایمنیگ بر خصوصیات جوانه زنی و فیزیولوژیکی ذرت فوق شیرین رقم ((Zea mays Cv. Basin) تحت تنش شوری با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پرایمنیگ بر خصوصیات جوانه زنی و فیزیولوژیکی ذرت فوق شیرین رقم ((Zea mays Cv. Basin) تحت تنش شوری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرایمنیگ بر خصوصیات جوانه زنی و فیزیولوژیکی ذرت فوق شیرین رقم ((Zea mays Cv. Basin) تحت تنش شوری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم کشاورزی با تاکید بر تنش های غیرزیستی
تعداد صفحات: 14
چکیده:
پرایمینگ یکی از تکنیک های بهبود بذر است که میتواند باعث افزایش درصد و سرعت جوانه زنی، سبز شدن و افزایش جوانه زدن بذرها در شرایط محیطی تنش زا از قبیل شور، دما و خشکی شود. به منظور بررسی تأثیر محلول های مختلف پرایمنیگ بذر بر مؤلفه های جوانه زنی و فیزیولوژیکی ذرت فوق شیرین، رقم basin در شرایط متفاوت شوری آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با 3 تکرار اجرا شد. بدین منظور بذور ذرت با محلول های (کلرید پتاسیم 2 درصد، نیترات پتاسیم 3 درصد، پلی اتیلن گلایکول (8000) 10 درصد، دی هیدروژن پتاسیم فسفات 1 درصد به همراه شاهد) در دمای 20 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت تیمار شدند. پس از اعمال تیمارهای پرایمنیگ، بذور در سطوح مختلف شوری (150 و 100 و 50 و 0 میلی مولار) قرارگرفتند. تجزیه داده ها نشان داد که پرایمینگ بر مؤلفه های جوانه زنی (طول ساقه چه و طول ریشه چه) و آنتی اکسیدان ها (آسکوربات پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز) تأثیر معنی داری (P001) داشته به طور کلی می توان نتیجه گرفت که پرایمینگ باعث بهبود مؤلفه های جوانه زنی ذرت فوق شیرین در شرایط تنش شوری می شود و مقاومت گیاه ذرت فوق شیرین را در مقابل تنش شوری در مرحله جوانه زنی افزایش می دهد.