مقاله اثر سطوح مختلف پتاسیم در عملکرد کمی و کیفی انگور در کرج با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله اثر سطوح مختلف پتاسیم در عملکرد کمی و کیفی انگور در کرج با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف پتاسیم در عملکرد کمی و کیفی انگور در کرج با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف پتاسیم در عملکرد کمی و کیفی انگور در کرج با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف پتاسیم در عملکرد کمی و کیفی انگور در کرج با word :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: نهمین کنگره علوم خاک ایران

تعداد صفحات: 3

چکیده:

عوامل متعددی در پایین بودن عملکرد انگور در کشور نقش دارند که یکی از مهمترین آنها تغذیه نامتعادل تاکستانهاست. بر طبق برنامه ریزیهای انجام شده در کشور قرار است در پایان برنامه چهارم توسعه، متوسط عملکرد انگور به 20 تندر هکتار برسد که یکی از راههای تحقق این برنامه بهبود بخشیدن به وضع مدیریتهای موجود از جمله مدیریت بهینه کود و آب می باشد. لازم به ذکر است که تولید کنندگان نمونه کشور از عملکردی معادل 100 تن در هکتار برخوردارند زیرا که انگور از گیاهانی است که به مصرف بهینه کود پاسخ مناسبی نشان میدهد به طوری که در طی آزمایشات انجام شده در 6 سال گذشته در بین محصولات مختلف بالاترین واکنش را به مصرفبهینه کود نشان داده است. در حالی که افزایش عملکرد سایر محصولات زراعی و باغی حدود30 درصد بوده و این افزایش در مورد انگور تا 100 درصد هم رسیده است.
در تحقیقی که توسط شارداکوف (1984) انجام شد تیمارهای کودی NPK , NP با هم مقایسه شدند و مصرف 270 کیلوگرم در هکتار اکسید پتاسیم بالاترین عملکرد و میزان قند را دارا بود. شین و لی (1993) در مشاهداتی که بر روی انگور در کره جنوبی انجام دادند نتیجه گرفتند که با تکرار کاربرد سولفات پتاسیم میزان پتاسیم آب میوه افزایش یافت و نیز میزان پتاسیم دم میوه و مواد جامد قابل حل آب میوه به طور معنی داری در مقایسه با شاهد افزایش یافت و همبستگی مثبت معنی داری بین میزان آب و میوه و میزان پتاسیم دم میوه مشاهده گردید.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.