مقاله تحلیل هندسی چین خوردگی در منطقه کلوت (شمال شرق اردکان) با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل هندسی چین خوردگی در منطقه کلوت (شمال شرق اردکان) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل هندسی چین خوردگی در منطقه کلوت (شمال شرق اردکان) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله تحلیل هندسی چین خوردگی در منطقه کلوت (شمال شرق اردکان) با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1387 در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه 1 تا 11 منتشر شده است.
نام: تحلیل هندسی چین خوردگی در منطقه کلوت (شمال شرق اردکان)
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اردکان
مقاله چین های دیاپیری
مقاله حوضه کلوت کوهزایی
مقاله هندسه چین
چکیده و خلاصهای از مقاله:
حوضه بین کوهستانی کلوت (شمال شرق اردکان) در طی کوهزایی اواخر کرتاسه تشکیل گردیده و در پلیوسن به شدت چین خورده است. زاویه میل چین های حوضه کلوت در اغلب موارد کمتر از 30 درجه می باشد. از نظر زاویه میان یالی ناودیس های باز و تاقدیس های بسته با هسته نمک ویژگی مهم چین خوردگی های کلوت می باشند. در مناطق مرکزی حوضه اغلب توده های نمک، به صورت گنبدهای سوراخ کننده در امتداد محور چین ها نفوذ کرده اند. در مناطق کناری حوضه، زاویه میان یالی تاقدیس ها بازتر می باشد و در حاشیه شرقی و غربی حوضه، چین های دیاپیری ناپدید شده و لایه های کم ضخامت نمک در هسته تاقدیس های کم ارتفاع دیده می شوند. از نظر شیب سطح محوری در اغلب موارد، چین های حوضه کلوت از نوع ایستاده هستند. اولین فاز چین خوردگی در حوضه ترشیر کلوت در اواسط الیگوسن و شدیدترین فاز چین خوردگی در پلیوسن روی داده و اکثر حرکات رو به بالای دیاپیرهای نمکی نیز در این زمان صورت گرفته است. به طوری که تاقدیس های دیاپیری در این زمان تکامل یافته و موجب شیب دار شدن لایه های فوقانی به اندازه 60-85 درجه گردیده اند.