بررسی علل مدیریت کیفیت بر روی محصولات منجمد (I.Q.F.) با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

بررسی علل مدیریت کیفیت بر روی محصولات منجمد (I.Q.F.) با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علل مدیریت کیفیت بر روی محصولات منجمد (I.Q.F.) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی علل مدیریت کیفیت بر روی محصولات منجمد (I.Q.F.) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی علل مدیریت کیفیت بر روی محصولات منجمد (I.Q.F.) با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات : 7

چکیده مقاله:

یکی از اهداف کنترل کیفیت بررسی راهکارها و اقدامات برای فرآوری محصولات انجماد سریع1 میباشد تا از سلامت فرآورده و چگونگی فرایند تولید اطمینان حاصل شود . که با تاکید بر مدیریت مناسب، آیین کار شرایط بهداشت و ساخت، تجزیه و تحلیل کنترل نقاط بحرانی2 و آیین کار اصول کلی بهداشتی واحد های تولید کن نده مواد غذایی را تامین میکند . برای هر فعالیتی در فرایند انجماد موادغذایی، باید هر دو جنبه بهداشت وکیفیت در نظر گرفته شود . به عنوان مثال در رابطه با سلامتی غذا برای هرفعالیتی در فرایند انجماد باید یک طرح HACCP به منظور کنترل فرآیند تدوین و اجرا شود


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.