اثر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، پرولین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز دانه رست های یونجه تحت شرایط تنش شوری با


برای دریافت اینجا کلیک کنید

اثر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، پرولین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز دانه رست های یونجه تحت شرایط تنش شوری با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، پرولین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز دانه رست های یونجه تحت شرایط تنش شوری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، پرولین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز دانه رست های یونجه تحت شرایط تنش شوری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، پرولین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز دانه رست های یونجه تحت شرایط تنش شوری با word :


سال انتشار : 1393

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

به منظور مطالعه تأثیر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل a و b ، پرولین و مقدار فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در دانهرست های یونجه تحت تنش شوری، آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد.تنش شوری در چهار سطح 0و25و50و 75میلیمولار واتفن درچهارسطح 0و1و10و100میکرومولار استفاده شد. تجزیه دادهها نشان داد که محتوای کلروفیل a و b دانه رستها و مقدار فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز درتنش شوری کاهش یافت و مقدار پرولین افزایش نشان داد. اعمال پیش تیمار اتفن در غلظت 1 میکرومولار در شرایطتنش شوری، باعث بهبود مقدار فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز و مقدار پرولین گردید ولی محتوای کلروفیل a و b راکاهش داد


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.