اثر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، پرولین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز دانه رست های یونجه تحت شرایط تنش شوری با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، پرولین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز دانه رست های یونجه تحت شرایط تنش شوری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل، کاروتنوئید، پرولین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز دانه رست های یونجه تحت شرایط تنش شوری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
به منظور مطالعه تأثیر پیش تیمار اتفن بر محتوای کلروفیل a و b ، پرولین و مقدار فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در دانهرست های یونجه تحت تنش شوری، آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد.تنش شوری در چهار سطح 0و25و50و 75میلیمولار واتفن درچهارسطح 0و1و10و100میکرومولار استفاده شد. تجزیه دادهها نشان داد که محتوای کلروفیل a و b دانه رستها و مقدار فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز درتنش شوری کاهش یافت و مقدار پرولین افزایش نشان داد. اعمال پیش تیمار اتفن در غلظت 1 میکرومولار در شرایطتنش شوری، باعث بهبود مقدار فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز و مقدار پرولین گردید ولی محتوای کلروفیل a و b راکاهش داد