مقاله پیشگویی کننده های رفتار ورزشی دانشجویان بر اساس مدل مراحل تغییر و تئوری خود تعیین کنندگی با استفاده از آنالیز مسیر با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پیشگویی کننده های رفتار ورزشی دانشجویان بر اساس مدل مراحل تغییر و تئوری خود تعیین کنندگی با استفاده از آنالیز مسیر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشگویی کننده های رفتار ورزشی دانشجویان بر اساس مدل مراحل تغییر و تئوری خود تعیین کنندگی با استفاده از آنالیز مسیر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله پیشگویی کننده های رفتار ورزشی دانشجویان بر اساس مدل مراحل تغییر و تئوری خود تعیین کنندگی با استفاده از آنالیز مسیر با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه 35 تا 46 منتشر شده است.
نام: پیشگویی کننده های رفتار ورزشی دانشجویان بر اساس مدل مراحل تغییر و تئوری خود تعیین کنندگی با استفاده از آنالیز مسیر
این مقاله دارای 12 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانشجویان
مقاله مدل های روان شناختی
مقاله ورزش
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: به رغم فواید زیاد رفتار ورزشی و سبک زندگی فعال هنوز کم تحرکی یکی از مشکلات بهداشتی جامعه است. کلید تحقیق رفتار ورزشی، شناخت متغیرهای روانی تاثیرگذار مبتنی بر مدل های آموزش بهداشت است. با توجه به پیچیدگی رفتار ورزشی با یک الگو نمی توان تمام عوامل موثر برآن را شناخت و از طرفی در کشور ما و بخصوص در دانشجویان نیز به آن پرداخته نشده است.
هدف: تعیین پیشگویی کنندگی سازه های روانی موثر بر رفتار ورزشی دانشجویان بر اساس مدل ترانس تئوریتیکال و تئوری خود تعیین کنندگی با آنالیز مسیر بود.
مواد و روش ها: این پژوهش مطالعه ای مقطعی بر دانشجویان سال اول دانشگاه علوم پزشکی گیلان (418 نفر) بود که در طی آن افراد پرسشنامه های معتبرشده سنجش سازه های مدل ترانس تئوریتیکال، تئوری خود تعیین کنندگی و میزان رفتار ورزشی را تکمیل کردند و داده ها با نرم افزارSPSS 16 و LISREL 8.80 و آزمون های همبستگی و آنالیز مسیر تحلیل شد.
نتایج: کلیه سازه های مدل مراحل تغییر و تئوری خود تعیین کنندگی (به جز متغیر تنظیم بیرونی در رفتار ورزشی) ارتباط معنی داری با میزان رفتار ورزشی داشتند. سازه فرایندهای تغییر راهکارهای رفتاری و خودکارآمدی در ورزش به ترتیب قدرت پیشگویی کنندگی (045 و 020 ضریب مسیر) مراحل تغییر رفتار ورزشی را داشتند و سازه های خودمختاری و فرآیندهای تغییر نیز به ترتیب بیشترین قدرت پیشگویی کنندگی (028 و 0.26ضریب مسیر) شاخص سطح خود تعیین کنندگی را به دست آوردند. مراحل تغییر رفتار ورزشی به عنوان میانجی %61 و شاخص سطح خود تعیین کنندگی نیز به عنوان میانجی %48 واریانس رفتار ورزشی را توجیه می کند و %60 از تغییر میزان رفتار ورزشی توسط این مدل برازش شده است.
نتیجه گیری: یافته های تحقیق از کاربرد ترکیب مدل ترانس تئوریتیکال و تئوری خود تعیین کنندگی برای تغییر رفتار ورزشی در دانشجویان حمایت می کند.