مقاله بررسی دو حذف ژنی موسوم به لپور و هندیدرآسیایی در کلاستر ژن بتا گلوبین به صورت PCR دو گانه با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی دو حذف ژنی موسوم به لپور و هندیدرآسیایی در کلاستر ژن بتا گلوبین به صورت PCR دو گانه با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دو حذف ژنی موسوم به لپور و هندیدرآسیایی در کلاستر ژن بتا گلوبین به صورت PCR دو گانه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دو حذف ژنی موسوم به لپور و هندیدرآسیایی در کلاستر ژن بتا گلوبین به صورت PCR دو گانه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دو حذف ژنی موسوم به لپور و هندیدرآسیایی در کلاستر ژن بتا گلوبین به صورت PCR دو گانه با word :

مقاله بررسی دو حذف ژنی موسوم به لپور و هندیدرآسیایی در کلاستر ژن بتا گلوبین به صورت PCR دو گانه با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در فصلنامه پژوهشی خون از صفحه 214 تا 220 منتشر شده است.
نام: بررسی دو حذف ژنی موسوم به لپور و هندی-آسیایی در کلاستر ژن بتا گلوبین به صورت PCR دو گانه
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بتا تالاسمی
مقاله بتا گلوبین ها
مقاله حذف ژنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: بتا تالاسمی یکی از شایع ترین بیماری های تک ژنی در دنیاست. اکثر موتاسیون های عامل بتا تالاسمی، از نوع نقطه ای هستند ولی در بعضی از موارد، موتاسیون ها سبب حذف بزرگ در کلاستر ژن بتا گلوبین می شوند. هدف از این مطالعه، تشخیص و بررسی دو حذف ژنی معروف به هندی ـ آسیایی و لپور به شیوه دوپلکس می باشد که سبب پاسخگویی سریع تر به مراجعین و بیماران می شود.
مواد و روش ها: مطالعه انجام شده از نوع تجربی بود. تحقیق بر روی 3 نمونه حذف هندی ـ آسیایی و 10 نمونه لپور انجام شد. در این تحقیق، بعد از اطمینان از وجود حذف لپور و هندی ـ آسیایی در نمونه های مورد مطالعه، سعی در تنظیم کردن Gap-PCR مربوط به شناسایی این دو حذف به صورت دوگانه (duplex) شد. PCR با استفاده از 8 عدد آغاز گر در دمای آنیلینگ 68 درجه سانتی گراد با غلظت مورد نظر تنظیم شد و با شرایط ایجاد شده، به خوبی این دو حذف در یک واکنش قابل تشخیص بود.
یافته ها: با توجه به بررسی های انجام شده با روش Gap PCR، نتایج ژل ها به صورت مولتی پلکس نشان داد که این دو حذف و باند های اختصاصی مربوط به هر حذف، در یک PCR مولتی پلکس قابل ردیابی است.
نتیجه گیری: با توجه به اهمیـت بررسی به روش مولتی پلکس، بررسی حذف های ژنی زنجیره بتا برای دو حذف لپور و هندی ـ آسیایی به صورت هم زمان، سریع، مطمئن و به راحتی قابل انجام است. این روش با توجه به صرفه جویی در وقت و مواد مصرفی به صرفه تر می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.