مقاله تأثیر آب پنیربرافزایش کیفی وکمی تخم مرغ مرغان بومی در فصل زمستان با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر آب پنیربرافزایش کیفی وکمی تخم مرغ مرغان بومی در فصل زمستان با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آب پنیربرافزایش کیفی وکمی تخم مرغ مرغان بومی در فصل زمستان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آب پنیربرافزایش کیفی وکمی تخم مرغ مرغان بومی در فصل زمستان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آب پنیربرافزایش کیفی وکمی تخم مرغ مرغان بومی در فصل زمستان با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: 3

چکیده:

با سرد شدن هوا در فصل زمستان وبا توجه به محدودیت های دمایی، تولید تخم مرغ در مناطق روستایی و سایر مرغداری هایی که در تأمین دمای مطلوب با مشکل مواجه هستند؛ از نظر کیفی وکمی کاهش می یابد. از این رو می توان با اضافه کردن یک منبع طبیعی و ارزشمندپروبیوتیکی مانند آب پنیر به جیره غذایی مرغان بومی ضمن کاهش هزینه های نگهداری، بر استرس سرمایی غلبه کرد. در این تحقیق از 90 قطعه مرغ بومی تخمگذار در سن 38 هفتگی طی مدت 30 روز استفاده شد. طرح کاملاٌ تصادفی با 3 تیمار و 3 تکرار( 9 قفس 10 تایی ) انجام شد. تیمارهای آزمایشی به ترتیب عبارت بودند از: 1- گروه اول (شاهد) که در کل دوره جیره پایه ( بر اساس ذرت و سویا)دریافت کردند ودر دمای 12-8 درجه سانتیگراد نگهداری شدند؛ 2 -گروه دوم در کل دوره جیره پایه دریافت کردند ودر20-16 درجه سانتیگراد نگهداری شدند ؛ 3-گروه سوم در کل دوره جیره پایه به همراه محلول آب پنیر 5% دریافت کردند و در دمایی مشابه گروه شاهد نگهداری شدند. در ادامه بعد از گذشت 10 روز از اجرای تیمار های مربوطه، تعداد تخم مرغ ها و بعضی از شاخص های کیفی آن در هر گروه اندازه گیری و آنالیز گردید. :با توجه به اینکه آب پنیر با ارزش غذایی وپروبیوتیکی بالا به مقدار زیاد در مناطق روستایی به عنوان یک محصول فرعی تولید و در اغلب موارد دور ریخته می شود.مهم ترین اولویت این تحقیق، تعیین میزان اثر بخشی آب پنیر بر تخم گذاری مرغان بومی در فصل زمستان واسترس های سرمایی می باشد.نتایج تحقیق حاکی از آن است که میزان تخم گذاری در گروه های دوم و سوم به ترتیب 60 % و 50 % افزایش یافت. اما نکته قابل توجه این بود که تخم مرغ های گروه سوم از لحاظ شاخص هایی چون ضخامت پوسته، میانگین وزنی و کلسترول کمتر زرده، نسبت به سایر گروه ها افزایش یافته بود و با اینکه از نظر خوراک مصرفی نسبت به گروه دوم در یک سطح قرار داشتند ولی از نظر کیفیت رابطه معنی داری را ایجاد کرده بود (p<0/05). این یافته ها با نتایج محققین دیگری چون کورتگلو و همکاران ( 2004 ) مطابقت داشت؛ این موضوع از خواص پروبیوتیکی آب پنیر ناشی می شود که با استفاده از لاکتوباسیلوس ها می تواند ضمن ایجاد یک فلور میکروبی مفید در دستگاه گوارش پرنده به تحریک سیستم ایمنی، تسهیل هضم، سنتز و جذب برخی از مواد معدنی و ویتامین ها کمک کند. پس می توان با اضافه کردن آب پنیر به جیره غذایی مرغان تخم گذار، مقداری از خسارت های ناشی از استرس سرمایی در کاهش تولید تخم مرغ را جبران نمود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.