استفاده بهینه از پساب کارخانجات نشاستهبرای تولید میان محصولات: بیوگاز، پنتوزان و گلوتن با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استفاده بهینه از پساب کارخانجات نشاستهبرای تولید میان محصولات: بیوگاز، پنتوزان و گلوتن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده بهینه از پساب کارخانجات نشاستهبرای تولید میان محصولات: بیوگاز، پنتوزان و گلوتن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
پساب صنایع غذایی با توجه گستردگی آن یکی از مهم ترین آلاینده ها به شمار می آید. پساب تولیدی از ایـن کارخانـه هـا بـه دلیل آلودگی میکروبی بالا ، منبع غنی از پروتئین است. تبدیل و استفاده مجدد از ضایعات زیستی تولید شـده موجـود در فاضـلاب ایجاد شده می تواند ضمن جلوگیری از تخریب محیط زیست و آلـودگی منـابع زیرزمینـی، منبـع درآمـدی بـرای تولیدکننـده نیـز محسوب شود. ممانعت از شیوع بیماری ها، تامین بهداشت عمومی و حفظ محیط زیست به عنوان میراث ملی از اهداف اصلی تولیـد میان محصول از پساب های صنعتی است. از سال 1950 میلادی به این طرف رشد روز افزونی در تولیـد نشاسـته در سرتاسـر دنیـا ایجاد شده است به طوری که گاهی گفته می شود مواد آلاینده ناشی از صنایع نشاسته سازی معادل فاضلاب 9 میلیون نفر در سـال است. در این مقاله تلاش شده است تا محصولاتی که از پساب کارخانه های نشاسته به صـورت تجـاری بـه دسـت مـی آینـد مـورد بررسی قرار گیرند مروری بر این محصولات نشان می دهد که علاوه بر موارد ذکر شده، پساب صنایع تولید نشاسته قابلیت تبدیل به انواع اسیدآمینه ها و یا محیط های کشت را دارد ولی تحقیقات در این زمینه هنوز به طور گسترد انجام نشده است