مقاله بررسی سینیتیک خشک کردن لایه های سیب زمینی توسط خشک کن مایکروویو جهت کاهش ضایعات آن با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سینیتیک خشک کردن لایه های سیب زمینی توسط خشک کن مایکروویو جهت کاهش ضایعات آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سینیتیک خشک کردن لایه های سیب زمینی توسط خشک کن مایکروویو جهت کاهش ضایعات آن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
خشک کردن یکی از قدیمی ترین روشهای محافظت محصولات غذایی می باشد که باعث کاهش فعالیت های آبی کاهش فعالیت های میکروبیولوژی محصولات و موجب کمترین تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طی فرایند نگهداری می شود از آنجایی که خشک کردن یکی از بهترین راه های کاهش ضایعات سیب زمینی درعملیات پس از برداشت به خصوص در مرحله انبارداری می باشد درنتیجه برای حذف مرحله انبارداری سیب زمینی که عمده تلفات پس از برداشت را تشکیل میدهد می توان از فرایند خشک کردن استفاده کرد دراین مطالعه رفتار خشک شدن و تاثیر شرایط مختلف خشک کردن برتمایل به از دست دادن رطوبت و ضریب نفوذ موثر تعیین انرژی ویژه مصرفی و بازده با استفاده از خشک کن مایکروویو مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد که مقدار ضریب نفوذ موثر بین m2/s – 2/03×10-7 -0/1×10-7 بدست آمد محدوده انرژی خشککردن kj/kg[H2o] 12/48-5/1718 بدست آمد بیشترین بازده مصرفی خشک کن مربوط به توان 300 وات است که این مقدار برابر با 53/54% میباشد.