اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس پونه کوهی بر افزایش ویژگی های کیفی وحسی وماندگاری برش های تازه کیوری با word :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات : 13

چکیده مقاله:

دراین بررسی با استفاده از پوشش کیتوزان و اسانس پونه کوهی ماندگاری کیوی که میوه ای حساس یه اتیلن است درمدت 15 روز نگهداری دردمای 4 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفته است این پوشش با تهیه محلول 0/5، 1 و 1/5 درصد کیتوزان همراه با اسانس پونه کوهی با غلظت 0/5، 1 و1/5 درصد تهیه شد. یک گروه میوه به عنوان شاهد و بدون پوشش درنظر گرفته شدند. سپس آزمون های کاهش درصد وزن ،تعیین اسیدیته قابل تیتر، تعیین PH رنگ سنجی، تعیین مواد جامد محلول و آزمون های حسی با فاصله 5روزه تاروز 15 انجام شد نتایج نشان داده است که میوه های پوشش یافته درمقایسه با گروه شاهد درکاهش وزن کمتری داشتند و این اختلاف نیز معنی دار بوده است(p<0/05) همچنین تیمارهای باغلظت 1/5 درص کیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس درصد کاهش وزن از سایر تیمارهای پوشش یافته کمتر بودهاست مقدار اسیدیته در تمام تیمار ها بالا رفت اما این افزایش در تیمار 4 پوششی نسبت به سایر تیمارها بالاتر و دارای اختلاف معنی دار بود. مقادیر مواد جامد محلول درهمه تیمارها با گذشت زمان کاهش یافته است به طوری که در روز 10 نگهداری تیمار شاهد دارای بیشترین میزان مواد جامد محلول (13/33) وتیمارهای پوششی دارای میزان کمتر مواد جامد محلول بوده که دارای اختلاف معنی دار با تیمار شاهدبود((p<0/05)) مقدارL (روشنایی) چندان تحت تاثیر افزودن پوشش خوراکی و زمان نگهداری قرار نگرفت. در خصوص ارزیابی حسی به کارگیری پوششخوراکی کیتوزان در سطح0/5 درصد و سطح0/5 درصد همراه اسانس0/5 درصد پونه کوهی باعث افزایش زمان ماندگاری کیوی در این تیمارها به 10روز شده است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.