مقاله ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور بررسی اثر باکتری های سودموناس و آزوسپریلیوم بر رشد رویشی گیا روغنی کتان در رژیمهای مختلف آبیاری ، آزمایشی بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال 1390 در قزوین به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایشی شامل دور آبیاری در 4 سطح (I1: آبیاری معمول، : I2قطع ابیاری در مرحله گلدهی، I3 : قطع آبیاری در مرحله پر شدن دانه و I4 : آبیاری یک هفته در میان) در کرت های اصلی وباکتری های افزاینده رشد در 4 سطح (B1: عدم تلقیح و B2: سودوموناس، B3 : ازوسپریلیو م و B4: ترکیب دو باکتری) در کرت های فرعی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر آبیاری و تلقیح باکتری بر عملکرد بیولوژیکی معنی دار بود. مقایسه رژیم های آبیاری اعمال شده نشان داد که بیشترین عملکرد بیولوژیکی از تیمار آبیاری معمول با میانگین 2862/5 کیلوگرم در هکتار حاصل شد و کمترین مقادیر متعلق به تیمارهای قطع ابیاری در مرحله گلدهی و آبیاری یک هفته در میان به ترتیب با میانگین های 1303/125 و 1559/375 کیلوگرم در هکتار بود. هم چنین بررسی ها نشان داد که تیمار سودوموناس با میانگین 2336/250 کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد بیولوژیکی را به خود اختصاص داد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.