بررسی کیفیت میکروبی وفیزیکوشیمیایی آبهای بطری شده استان همدان با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

بررسی کیفیت میکروبی وفیزیکوشیمیایی آبهای بطری شده استان همدان با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت میکروبی وفیزیکوشیمیایی آبهای بطری شده استان همدان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت میکروبی وفیزیکوشیمیایی آبهای بطری شده استان همدان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت میکروبی وفیزیکوشیمیایی آبهای بطری شده استان همدان با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : اولین همایش ملی آب های بسته بندی شده

تعداد صفحات : 7

چکیده مقاله:

افزایش روز افزون جمعیت از یک سو و محدود بودن منابع آب شرب قابل دسترس از سوی دیگر،ضرورت استفاده از آبهای بطری شده در جوامع را افزایش داده است، هدف از این مطالعه بررسی کیفیت 11 برند آب بطری شده پر مصرف موجود در بازار وکارخانجات استان همدان میباشد. این مطالعه یک مطالعه مقطعی – توصیفی است که بر روی 11 برندآب بطری شده در شهر همدان به صورت تصادفی انجام کل جامدات ، pH، گردید. بدین ترتیب که از هر برند 3 نمونه با تاریخ مصرفهای مختلف خریداری و از نظر پارامترهای نیترات، نیتریت، کدورت میانگین و ،SPSS محلول، سدیم، پتاسیم، کلیفرمهایکل و کلی فرمهای گرماپای آزمایش شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار 16 SPSS میانگین وانحراف معیار آمار تحلیلی آنالیز واریانس یکطرفه وبرای مقایسه میانگین تیمارها از آزمون Tukey استفاده گردید. نتایج نشان داد که درتمام نمونهها، کلیفرمهای کل و کلیفرمهای گرماپای منفی بودند و میانگینپارامترهای نیترات، نیتریت، کدورت، سدیم، پتاسیم و PH به ترتیب mg/1 8/34، 0/024 mg/1 8/34 بدست آمد.بررسی نتایج نشان داد که کیفیت فیزیک وشیمیایی ومیکروبی نمونه های مورد آزمایش در حال حاضربا استانداردها تطابق داشتند


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.