مقاله بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی آماری استخراج کاتچین های چای سبز ایرانی با روش امواج ماوراء صوت با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی

تعداد صفحات: 1

چکیده:

چای سبز حاوی انتی اکسیدان های اپی گالو کاتچین (EGC)، اپی کاتچین گالات (ECG)، اپی گالو کاتچین گالات (EGCG)، اپی کاتچین (EC) ف گالو کاتچین گالات (GCG)، کاتچین (C) و کافئین می باشد این کاتچین ها به دلیل اثرات سودمند بر سلامتی و نیز خصوصیات ضد موتاژنی ، ضد توموری و ضد سرطانی توجه زیادی را در جامعه علمی و در میان عموم مردم به خود جلب کرده است عصاره این ترکیبات می تواند در تولید داروهای گیاهی، محصولات غذایی و آرایشی – بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. در این تحقیق برای تعیین شرایط بهینه استخراج ترکیبات مذکور طراحی آزمایشات با استفاده از نرم افزار Minitab انجام شد. در این نرم افزار از روش باکس- بنکن (Box-Behnken)، ا 46 آزمایش با پنج فاکتور دما، زمان، اندازه ذرات، توان دستگاه اولتراسونیک و نسبت حلال به مقدار گیاه خشک در سه سطح طراحی گردید. در این تحقیق برگ های سبز کلون 100 از واریته هیبرید چینی ایستگاه تحقیقاتی فشالم (فومن) پس از فراوری و تبدیل به چای سبز در کارخانه چای رفاه و عصاره گیری مطابق طراحی آزمایشات توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) آنالیز گردید. پس از مدل سازی آماری توسط نرم افزار، بیشترین میزان بازده استخراج برای ذرات با اندازه ریزتر از مش 30ف دمای بین 80-60 درجه سانتی گراد ، توان 600 وات، مدت زمان استخراج 80 دقیقه و نسبت حلال به گیاه برابر 20 بدست آمد. این تحقیق اولین تحقیق صورت گرفته بر روی استخراج کاتچین های چای با استفاده از امواج ماوراء صوت می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.