بررسی اثرمحلول پاشی عناصر ازت، بر، روی و هرس سبز بر تشکیل میوه و صفات کمی و کیفی انگور رقم سیاه پاسارگارد با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

بررسی اثرمحلول پاشی عناصر ازت، بر، روی و هرس سبز بر تشکیل میوه و صفات کمی و کیفی انگور رقم سیاه پاسارگارد با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرمحلول پاشی عناصر ازت، بر، روی و هرس سبز بر تشکیل میوه و صفات کمی و کیفی انگور رقم سیاه پاسارگارد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرمحلول پاشی عناصر ازت، بر، روی و هرس سبز بر تشکیل میوه و صفات کمی و کیفی انگور رقم سیاه پاسارگارد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرمحلول پاشی عناصر ازت، بر، روی و هرس سبز بر تشکیل میوه و صفات کمی و کیفی انگور رقم سیاه پاسارگارد با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار

تعداد صفحات : 7

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی تاثیر محلول پاشی اوره، روی و بر به همراه هرس سبز بر روی کمیت و کیفیت خوراکی انگور سیاه پاسارگاد می باشد. این تحقیق به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با 2 عامل اصلی(تیمارهای کودی شامل:بر، روی ،ازت، بر+ازت، بر+روی، ازت+روی،بر+ازت شاهد) وفرعی(هرس سبز) در سه تکرار بر روی رقم سپاه پاسارگارد اجرا شد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.