مقاله تأثیر سطوح مختلف تفاله انار مخلوط شده با کود گاوی بر جمعیت کرمهایEisenia fetida با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر سطوح مختلف تفاله انار مخلوط شده با کود گاوی بر جمعیت کرمهایEisenia fetida با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف تفاله انار مخلوط شده با کود گاوی بر جمعیت کرمهایEisenia fetida با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف تفاله انار مخلوط شده با کود گاوی بر جمعیت کرمهایEisenia fetida با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف تفاله انار مخلوط شده با کود گاوی بر جمعیت کرمهایEisenia fetida با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
برای استفاده از تفاله انار تولید شده در صنایع غذایی بهتر است از این بقایا در جهت تولید کود های آلی مانند ورمی کمپوست استفاده شود. در این آزمایش تفاله انار پس از خشک و آسیاب شدن به نسبت های 1:1، 1:3، 1:7، 1:15 و شاهد (فاقد تفاله انار) با کود گاوی مخلوط گردید. سپس 60 عدد کرم بالغ خاکی گونه Eisenia fetida به هر یک از پنج واحد آزمایشی اضافه شد. واحدهای آزمایشی در دمای 25 درجه سانتی گراد با رطوبت 75 درصد ظرفیت نگهداری آب به مدت 75روز نگهداری شد. نتایج نشان داد که درصد های بالای تفاله انار برای تکثیر، رشد و نمو کرم های E. fetida بازدارنده است و ورمی کمپوست سازی را مختل می نماید. حداکثر تفاله انار که جمعیت کرم ها را کاهش نمی دهد غلظت 25 درصدی آن است. برای تسریع در فرایند ورمی کمپوست سازی بهتر است تفاله انار از 5/12 درصد کمتر باشد. زیرا بر جمعیت و تکثیر کر م ها تأثیر کمتری دارد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.