مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 11

چکیده:

فرایند اسمزی بعنوان یک پیش فرایند آبگیری قبل از روشهای خشک کردن تکمیلی باعث بهبود خصوصیات کمی و کیفی مواد غذایی می شود استفاده از روشه ای خشک کردن با درجه حرارت پایین باعث افزایش قابلیت ماندگاری محصولات می شود پوشش خوراکی بعنوان یک راه حل مناسب برای کاهش جذب مواد جامد اسمزی بکار می رود که درحفظ ساختار و قابلیت نگهداری محصولات تاثیر بسزایی دارد دراین مطالعه تاثیر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز قب لا زفرایند اسمزی با محلول ساکارز 50 درصد و دو روش خشک کردن هوای گرم 60 درجه سرعت 1/5 متر برثانیه و انجمادی درجه حرارت 50- و 40- و فشار 0/027 -0/017 میلی بار برویژگیهای کمی وکیفی حلقه های سیب رقم گلدن دلیشس شامل PH دانسیته واحد رنگ مقاومت بافت بعد از خشک شدن مورد ارزیابی قرارگرفت همچنین آزمون ارزیابی حسی رنگ و بافت نمونه ها درمدت نگهداری 2 ماه انجام شد درنتیجه این مطالعه بهترین نمونه ها بعد ازخشک شدن و طول مدت نگهداری نمونه ها پوشش دار و خشک شده به روش انجمادی بوده استکه در ارزیابی حسی انجام شده نیز این نتیجه نشان داده شد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.