مقاله بررسی بیوانفورماتیکی خواص پیوندی بتالاکتوگلوبولین گاوی طبیعی و جهش یافته A86Q با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی بیوانفورماتیکی خواص پیوندی بتالاکتوگلوبولین گاوی طبیعی و جهش یافته A86Q با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیوانفورماتیکی خواص پیوندی بتالاکتوگلوبولین گاوی طبیعی و جهش یافته A86Q با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ژنتیک ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
بتا -لاکتوگلوبولین -Lg پروتئین اصلی مایع آبپنیر شیر با پروتئین پیوند کنندهی رتینولRBP پلاسما شباهت ساختاری زیادی دارد.این پروتئین، در محیط اسیدی معده و در برابر پروتئولیز آنزیم پپسین در معده مقاوم است. ساختار سوم-Lgاز 9 رشتهیغیرموازی تشکیل شدهاست که، مسئول شکلگیری حفرهیمیباشند-Lgبهعنوان عضوی از خانوادهی لیپوکالینها تمایل زیادی به تشکیل پیوندترکیبات آبگریز و آمفیفیلیک از جمله رتینول، اسیدهای چرب، فسفولپیدها و ترکیبات آروماتیک دارد، بنابراین در بدن انسان بهعنوان حاملی مناسب جهت انتقال لیگاندها و داروهای آبگریز وآمفیفیل مطرح میشود. بیوتین یک ویتامین محلول در آب است که در واکنش های انتقالCO2 در متابولیسم اسیدهای چرب کربوهیدراتها و اسیدهای آمینه شرکت دارد. در این مطالعه اتصال بیوتین به-Lgگاوی طبیعی و همچنین پروتئین حاوی یک جهش در نزدیکی حفرهی کالیکس بررسی شدهاست. پس از همولوژی مدلینگ -Lgجهشیافته، مطالعات داکینگ مولکولی بیوتین با نرم افزارArguslab4.0.1انجام شد. نتایج بیانگر اتصال بیوتین به هر.دو پروتئین واثر مطلوب جهش در افزایش قدرت اتصال لیگاند به پروتئین میباشد