مقاله Influence of process variables on instability of crude oilدرwater emulsion با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Influence of process variables on instability of crude oilدرwater emulsion با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Influence of process variables on instability of crude oilدرwater emulsion با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1386
محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی مهندسی شیمی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
The effect of temperature, pH, and demusifier’s dosage on emulsion instability of Doroud 1, Abuzar, and Forouzan crude oil produced at Kharg Island (Iran) was investigated. Increase in temperature accelerated the solubility of resins and asphaltene present in the crude oil and significantly decreased the interfacial tension between the two phases. Experimental results showed that, optimum temperature for instability of three mentioned emulsions was about 60- 65°C and the emulsions was more stable at lower than 40°C. The emulsion stability decreased
with demulsifier dosage, because of decreasing interfacial tension. The optimum pH and dimulsifier dosage (at 60°C) for three emulsions were about 8-10 and 20-25mg/l respectively.