مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

چکیده:

این پژوهش در باغ پسته ایستگاه تحقیقات پسته فیضآباد در خراسان رضوی به مدت چهار سال 1388-1385 روی درختان چهار ساله اجرا شد. در اجرای آن از طرح اسپلیت پلات در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار(هر تکرار شامل یک درخت) استفاده شد. از شش رقم پسته بادامی فیضآباد، سرخس، برگسیاه ، دانشمندی، کلهقوچی و اکبری به عنوان پایه و دو رقم اکبری و برگسیاه به عنوان پیوندک استفاده گردید. آنالیز مرکب دادهها نشان داد اثر سال بر مقادیر عناصر فسفر، پتاسیم، آهن، منگنز، مس و کلسیم، معنیدار بود. رقم اکبری پیوند شده روی پایه بادامی فیضآباد نسبت به سایر پایهها دارای بالاترین مقدار پتاسیم ( 1/56 درصد) بود. پایه کلهقوچی با 198/7 پیپیام و پایه دانشمندی با 159/3 پیپیام به ترتیب دارای بیشترین و کمترین تأثیر در مقدار آهن برگ بودند. مقادیر عناصر مس، کلسیم و منگنز برگ در سطح 5 درصد بین پایهها اختلاف معنیداری وجود داشت. رقم اکبری در هر دو مورد پایه و پیوندک دارای بیشترین مقدار کلسیم بود. در مجموع ارقام اکبری، برگ سیاه و بادامی فیضآباد به عنوان بهترین پایهها در جذب عناصر غذایی معرفی شدند و رقم اکبری در سطح بالاتری نسبت به رقم(پیوندک) برگ سیاه قرار داشت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.