مقاله بررسی شرایط مختلف آهک زنی پساب خمیرمایه به منظور حذف ترکیبات بازدارنده و افزایشبازدهی تولید بیوگاز از آن با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی شرایط مختلف آهک زنی پساب خمیرمایه به منظور حذف ترکیبات بازدارنده و افزایشبازدهی تولید بیوگاز از آن با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شرایط مختلف آهک زنی پساب خمیرمایه به منظور حذف ترکیبات بازدارنده و افزایشبازدهی تولید بیوگاز از آن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شرایط مختلف آهک زنی پساب خمیرمایه به منظور حذف ترکیبات بازدارنده و افزایشبازدهی تولید بیوگاز از آن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شرایط مختلف آهک زنی پساب خمیرمایه به منظور حذف ترکیبات بازدارنده و افزایشبازدهی تولید بیوگاز از آن با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران

تعداد صفحات: 6

چکیده:

تحقیقات گستردهای جهت تبدیل ترکیبات آلی موجود در پساب صنایع به بیوگاز و دستیابی به یک منبع تجدیدپذیر انرژی در حال انجام است. در این پروژه از پساب صنعت خمیرمایه که حاوی ترکیبات آلی بالایی( mg/lit حدود COD 1000) میباشد جهت تولید بیوگاز استفاده شده است. پساب خمیرمایه حاوی ترکیبات بازدارنده فعالیت میکروارگانیسمهای هضم بی هوازی میباشد که باعث کاهش بازدهی تولید بیوگاز از این پساب میشوند و بعضاً سیستم را با اختلال مواجه میکنند.ترکیبات فنولی و آمونیاک آزاد از مهمترین این ترکیبات به شمار میروند که در پساب خمیرمایه یافت میشوند. در این پروژه ، از روش شیمیایی آهکزنی به منظور حذف این ترکیبات استفاده شد و شرایط متفاوت دما pHو مدت زمان آهکزنی برمیزان حذف ترکیبات بازدارنده و بازدهی تولید بیوگاز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد بازدهی مطلق نمونه ای که درpH=10 و دمای 20 درجه به مدت 2 ساعت پیش عمل آوری گردید بیشترین مقدار و برابر 3-06 لیتر متان به ازای واحدحجم پساب خام بدست آمد. با اندازه گیری میزان ترکیبات بازدارنده و همچنین ترکیبات آلی موجود در نمونه های آهک زنی شده مشخص شد دمای 20 درجهی سانتیگراد وpHبرابر 10 و مدت زمان آهکزنی برابر 2 ساعت شرایطی است که در آناثر ممانعت کنندگی ترکیبات بازدارنده حذف میشود و این در حالی است که میزان حذف ترکیبات آلی که به عنوان خوراکباکتری های هضم بیهوازی می باشد در کمترین مقدار خود میباشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.