مقاله ارزیابی شاخص های برنامه ریزی شهری مؤثر بر ارتقای امنیت محیطی زنان در فضاهای شهری با استفاده از رویکرد CPTED (نمونه موردی:


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی شاخص های برنامه ریزی شهری مؤثر بر ارتقای امنیت محیطی زنان در فضاهای شهری با استفاده از رویکرد CPTED (نمونه موردی: پارک کوثر مشهد) با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی شاخص های برنامه ریزی شهری مؤثر بر ارتقای امنیت محیطی زنان در فضاهای شهری با استفاده از رویکرد CPTED (نمونه موردی: پارک کوثر مشهد) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شاخص های برنامه ریزی شهری مؤثر بر ارتقای امنیت محیطی زنان در فضاهای شهری با استفاده از رویکرد CPTED (نمونه موردی: پارک کوثر مشهد) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی شاخص های برنامه ریزی شهری مؤثر بر ارتقای امنیت محیطی زنان در فضاهای شهری با استفاده از رویکرد CPTED (نمونه موردی: پارک کوثر مشهد) با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری با تأکید بر مؤلفه‌های شهر اسلامی
تعداد صفحات: 16
چکیده:
امروزه توجه به مفهوم امنیت شهروندان و روشهای ارتقاء آن به عنوان یکی از اولویت های اساسی درمباحث مربوط به برنامه ریزی و طراحی شهری مطرح می باشد. آنچه امروزه از امنیت به عنوان دریافت ذهنی وعینی ادراک می رود، ناشی از ساختار و نحوه چیدمان محیط است، لذا جهت افزایش آن بایستی معیارها واستانداردهایی در طراحی فضاهای شهری در نظر گرفت. یکی ازاین روش ها استفاده از رویکرد CPTED(کاهش جرائم توسط طراحی محیطی) در فرآیند برنامه ریزی و طراحی فضاهای شهری است. در این راستاهدف این تحقیق بررسی معیارهای مؤثر در افزایش امنیت محیطی زنان بر پایه رویکرد CPTED در پارک کوثرمشهد می باشد. در این پژوهش از روش تحقیق توصیفی- تحلیلی استفاده شده و برای گردآوری اطلاعات ابتدا مبانی نظری تحقیق با استفاده از مطالعات کتابخانه ای جمع آوری و مفهوم سازی گردیده و سپسشاخص ها و مؤلفه های رویکرد CPTED استخراج و در قالب پرسشنامه (طیف لیکرت) برای استفاده کنندگانمطرح می گردد. جامعه آماری تحقیق نیز کلیه بانوان استفاده کننده از پارک (بازه سنی 14 تا 60 سال) در نظرگرفته شده و حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران و اعمال (% 10) ضریب اطمینان برابر با 300 نفر بهدست آمده است. درنهایت داده های پرسشنامه در قالب نرم افزار spss و آزمون کای دو مورد تجزیه وتحلیلقرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان از آن دارد هرچند شاخص های رویکرد CPTED در پارک کوثر نظیر امنیتو خوانایی در سطح بالایی قرار داشته و رضایت نسبی بانوان در زمان استفاده از آن را در بردارد اما بایستی دررابطه با زنان، به ویژه در شهر مشهد که از ساختار فرهنگی و اعتقادی بالایی برخوردار می باشد به معیارهایریزتر و جزئی تری نیز در شاخصه های طراحی محیط توجه نمود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.