مقاله کلون سازی cDNA گیرنده فعال کننده پراکسی زومی نوع γ1 موشی در وکتور بیانی pEGFPدرC1 با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کلون سازی cDNA گیرنده فعال کننده پراکسی زومی نوع γ1 موشی در وکتور بیانی pEGFPدرC1 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلون سازی cDNA گیرنده فعال کننده پراکسی زومی نوع γ1 موشی در وکتور بیانی pEGFPدرC1 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله کلون سازی cDNA گیرنده فعال کننده پراکسی زومی نوع γ1 موشی در وکتور بیانی pEGFPدرC1 با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1387 در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه 181 تا 194 منتشر شده است.
نام: کلون سازی cDNA گیرنده فعال کننده پراکسی زومی نوع γ1 موشی در وکتور بیانی pEGFP-C1
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گیرنده فعال کننده پراکسی زومی نوع γ1 موشی
مقاله حامل بیانی
مقاله کلون سازی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
گیرنده فعال کننده پراکسی زومی نوع g1 موشی عملکردهای گستردهای در درون سلول دارد که می توان به تنظیم رشد و نمو سلولی، تنظیم پاسخ های ایمنی و تعادل انرژی و تنظیم مکانیسم تمایز سلولی در سلولهای بنیادی اشاره نمود. هدف از پژوهش حاضر، کلون نمودن cDNA گیرنده فعال کننده پراکسی زومی نوع g1 موشی در وکتور بیانی EGFP-C1 میباشد تا بتوان در مطالعات بعدی با انتقال آن به درون سلولهای بنیادی مکانیسم و روند تمایز سلولی را مورد مطالعه قرار دهیم. پس از استخراج RNA کل سلول از بافت چربی موش بالغ،cDNA مربوطه تهیه شد و با استفاده از پرایمرهای اختصاصی تکثیر PPARg1 cDNA صورت گرفت. PEP cDNA تکثیر شده پس از هضم آنزیمی در پلاسمید EGFP-C1 قرار گرفت. باکتری های One Shot TOP 10 با محصول اتصال پلاسمید وcDNA PPARg1 ترانسفورم گردیدند و پس از کشت کلونی های مثبت حاوی پلاسمید نوترکیب با آزمون PCR انتخاب و تکثیر گردیدند پس از تایید بوسیله تست های هضم آنزیمی، تعیین توالی انجام شد. نتایج هضم آنزیمی و تعیین توالی ثابت کرد که قطعه تکثیر و کلون شده همان PPARg1 cDNA می باشد. cDNA این ژن شامل 1428 جفت باز می باشد.