مقاله تاثیر همکنش بور و روی بر عملکرد و درصد قند چغندرقند در منطقه اقلید استان فارس با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر همکنش بور و روی بر عملکرد و درصد قند چغندرقند در منطقه اقلید استان فارس با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر همکنش بور و روی بر عملکرد و درصد قند چغندرقند در منطقه اقلید استان فارس با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
به منظور بررسی همکنش بور و روی بر عملکرد و درصد قند چغندرقند رقم دورتی در منطقه اقلید آزمایشی به صورتفاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با بیست تیمار در سه تکرار در سال 1387 به اجرا درآمد. تیمارهای کودی عبارت بودند از 4 سطح روی (0، 25، 50 و 75 کیلوگرم سولفات روی در هکتار) و 5 سطح بور(0، 25، 50، 75 و 100 کیلوگرم اسید بوریک در هکتار) که به صورت مصرف خاکی بلافاصله قبل از کشت استفاده شدند. کاشت در اواسط اردیبهشت ماه انجام شد و در مرحله رشد فعال ( 90 روز پس از سبز شدن) از برگهای گیاه نمونه برداری و غلظت روی و بور آنها اندازه گیری شد. در اواسط آبان ماه بارعایت حاشیه، بوته های وسط هر کرت برای اندازه گیری عملکرد برداشت و از هر کرت نمونه ای به صورت خمیر تهیه و برایاندازه گیری خواص کیفی به آزمایشگاه مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج ارسال گردید. بررسی نتایج تجزیه واریانسنشان داد که اثر اصلی اسیدبوریک بر عملکرد ریشه، عملکرد شکر، درصد قند، درصد قند خالص، غلظت روی و بور در برگ معنیدار بوده است، بطوریکه بالاترین عملکرد ریشه، عملکرد شکر، درصد قند، درصد قند خالص، غلظت روی و بور در برگ از کاربرد25 کیلوگرم در هکتار اسید بوریک حاصل شد. همچنین اثر اصلی سولفات روی بر غلظت روی در برگ و غلظت بور در برگ معنیدار بوده است. همکنش بور و روی بر عملکرد ریشه، عملکرد شکر، درصد قند، درصد قند خالص و ناخالصی های ریشه معنی داربوده است. بالاترین عملکرد ریشه ( 63000 کیلوگرم در هکتار) و بالاترین عملکرد شکر( 9991 کیلوگرم در هکتار) از عدم مصرف اسید بوریک و کاربرد 75 کیلوگرم سولفات روی در هکتار حاصل شد که به ترتیب نسبت به تیمار شاهد 44 و 53/73 درصد افزایش نشان داد. بالاترین درصد قند (20/71)و بالاترین درصد قند خالص (17/37) از مصرف توأم 25 کیلوگرم اسیدبوریک و 50 کیلوگرم سولفات روی در هکتار حاصل شد همچنین از این تیمار کودی کمترین ناخالصی های ریشه بدست آمد. با توجه به اینکه تیمار 25کیلوگرم اسید بوریک و 50 کیلوگرم سولفات روی با تیمار 75 کیلوگرم سولفات روی در هکتار تفاوت آماری نداشته است، بنابراینبه نظر می رسد مصرف 75 کیلوگرم سولفات روی در هکتار یا مصرف توأم 25 کیلو گرم اسید بوریک و 50 کیلوگرم سولفات رویجهت این رقم چغندر قند تحت شرایط اقلیمی و خاکی مشابه محل آزمایش می تواند مناسب باشد، و تصمیم گیری نهایی منوط بهانجام محاسبات اقتصادی ودر نظر گرفتن مسائل زیست محیطی می باشد.