مقاله بررسی رابطه برخی صفات کمی گندم نان (Triticum asetivm با عملکرد دانه ازطریق تجزیه علیت با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رابطه برخی صفات کمی گندم نان (Triticum asetivm با عملکرد دانه ازطریق تجزیه علیت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه برخی صفات کمی گندم نان (Triticum asetivm با عملکرد دانه ازطریق تجزیه علیت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1389
محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 3
چکیده:
این تحقیق درسال زراعی 1387-88 درمرکزتحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران ورامین درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و با سه تکرار بروی 40 ژنوتیپ امیدبخش گندم نان اجرا گردید یازده صفات کمی شامل تعداددانه درسنبله تعدادگلچه عقیم ارتفاع بوته عملکرد بیولوژیک عملکرد دانه و شاخص برداشت وزن پدانکل تعدادروز تارسیدگی فیزیولوژیکی وزن هزاردانه طول خوشه تعدادپنجه دربوته یادداشت برداری و اندازهگیری شدند نتایج حاصله نشان داد که ژنوتیپ ها ازنظر اکثرصفات تفاوت معنی داردارند ضرایب همبستگی فنوتیپی و ژنوتیپی براورد واریانس و کوواریانس ژنوتیپی انجام شد برای ارایه ضریب همبستگی و علیت ازهمبستگی ژنوتیپی به دلیل اهمیت آن درمقایسه با ضرایب فنوتیپی استفاده شد طول خوشه تعداددانه درسنبله عملکرد دانه وزن هزاردانه دارای همبستگی مثبت و معنی دار است وزن پدانکل با ارتفاع بوته و وزن هزاردانه نیز دارای همبستگی مثبت و معنی دار بود ارتفاع بوته تعداددانه درسنبله تعدادپنجه دربوته دارای همبستگی مثبت و معنی دار و با عملکرد دانه دارای همبستگی منفی ومعنی دار است