مقاله تأثیر تروریسم بر حقوق کیفری امنیتی شدن در رویارویی با جهانی شدن با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر تروریسم بر حقوق کیفری امنیتی شدن در رویارویی با جهانی شدن با word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تروریسم بر حقوق کیفری امنیتی شدن در رویارویی با جهانی شدن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تروریسم بر حقوق کیفری امنیتی شدن در رویارویی با جهانی شدن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تروریسم بر حقوق کیفری امنیتی شدن در رویارویی با جهانی شدن با word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: همایش جهانی شدن حقوق و چالشهای آن

تعداد صفحات: 20

چکیده:

جهانی شدن حقوق کیفری مقوله ای مهم و امری انکار ناپذیر برای تمامی کشورهاست . امروزه مجادله در این باره که جهانی شدن حقوق کیفری همچون سایر جنبه های جهانی شدن یک فرایند اجتناب ناپذیر است یا یک برنامه از پیش تعیین شده، متروک و بی اثر می نماید؛ زیرا در آستانه هزاره سوم میلادی ، جهانی شدن حقوق کیفری چنان شدت گرفته که می توان آن را هم برنامه دانست و هم فرایند. از یک سو جهانی شدن به واسطه برنامه یا پروژه از پیش تعیین شده است؛ به این نحو که ابتدا در قالب تدوین اسناد کیفری الزام آور جهانی و سپس با تشکیل محکمه منطقه ای اروپایی و دادگاه کیفری بی نالمللی طراحی شده است. از سوی دیگر جهانی شدن به واسطه فرایند قهرآمیز و اجتناب ناپذیر شکل گرفته و با توجه به تمامی عوامل، به صورت قهری سایه خود را بر سر دولتها و ملتها می گستراند. مصداق برجسته فرایند جهانی شدن ، ظهور جرایم سایبری در محیط بدون مرز ا ینترنت و مخابرات و به تبع آن صلاحیت کیفری در این محیط است؛ به گونه ای که برای ضابطه مندی فضای جهانی تبادل اطلاعات و آیین دادرسی جرایم سایبری و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه نسبت به آنها جز از طریق همکاری های بین المللی و منطقه ای نمی توان اقدام موثری انجام داد. اما تکثر و تنوع اقدام های تروریستی در اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست و یکم، دولتها را به پیش بینی مقرراتی در راستای مبارزه با اقدامهای تروریستی و پیشگیری از آن سوق داده است که با توجه به ماهیت تروریسم و تهدید جدی آن، این مقررات طبعی سختگیرانه و امنیت محور دارند . در واقع در برابر اقدام های تروریستی ، دولتها در سیاست جنایی طریقی را اتخاذ کرده اند که در راستای تامین منافع ملی و صیانت از امنیت ملی است که این شیوه از یک طرف در مقام تحدید حقوق بشر و تهدید آزادی های فردی برآمده و از سوی دیگر با تقویت ظرفیت های نظامی، پلیسی و قضایی در محدوده حاکمیت سرزمینی به ظاهر سدی در مقابل جهانی شدن حقوق کیفری تلقی می گردد.
نگارنده در این مقاله ضمن تبیین گرایش »امنیت محور « حقوق ک یفری فعلی در دنیا، امنیتی شدن را در همه زوایا با جهانی شدن مغایر نم ی داند؛ اما در این نوشتار به جنبه های رویارویی این دو و در نهایت به وضعیت حقوق کیفری ایران (از نیمه دوم دهه شصت که بعد از این زمان بتدریج اقدامهای تروریستی و آثار آن در مقررات کیفری داخلی مطرح گردید) پرداخته خواهد شد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.