اثر غلظت های مختلف آهن و نیترات آمونیوم بر درصد کاهش وزن در انبار سیب رقم دلبار استیوال با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر غلظت های مختلف آهن و نیترات آمونیوم بر درصد کاهش وزن در انبار سیب رقم دلبار استیوال با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت های مختلف آهن و نیترات آمونیوم بر درصد کاهش وزن در انبار سیب رقم دلبار استیوال با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
به منظور مطالعه تاثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و محلول پاشی آهن بر درصد کاهش وزن میوه سیب رقم دلباراستیوال در طی مدت انبارمانی، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصافی اجرا شد. محلولپاشی و تیمار درختان 8 ساله سیب با سطوح آهن صفر، 5 و 11 میلی گرم بر لیتر و تغذیه خاکی نیترات آمونیوم به میزان صفر، 41 و 01 پی پی ام در سه مرحله و به فاصله 31 روز در ماه های اردیبهشت، خرداد و تیر ماه 1333 انجامشد. نتایج حاصله نشان داد در طی انبار مانی 121 روز محصولات بیشترین تاثیر عناصر بر جلوگیری از کاهش وزن محصول در سردخانه مربوط به اثر محلول پاشی آهن سطح سوم 11 میلی گرم در لیتر و تغذیه خاکی نیترات آمونیوم سطح دوم 41 پی پی ام بود. همچنین بیشترین میزان کاهش وزن مربوط به سطح سوم نیترات آمونیوم 01 پی پی ام وآهن صفر بود. این نتایج نشان داد که با افزایش غلظت نیترات آمونیوم خاک از میزان درصد وزن میوه کاسته شد اما محلول پاشی توسط غلظت بالای آهن موجب کاهش از دست رفتن آب میوه شده است