مدل و بهینه سازی فنی و اقتصادی فرآیند MEدرTVC با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مدل و بهینه سازی فنی و اقتصادی فرآیند MEدرTVC با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل و بهینه سازی فنی و اقتصادی فرآیند MEدرTVC با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
با توجه به افزایش جمعیت کشور و جدی تر شدن مشکل کم آبی در آینده نقش رویکرد شیرین سازی اب به عنوان یک منبع آب به عنوان یک منبع آب شیرین برای غلبه بر این بحران پررنگ تر خواهد شد روش های حرارتی از لحاظ کیفیت اب به نسبت سایر روش شیرین سازی بهتر عمل میکنند فرآیند شیرین سازی تبخیر چند مرحله ای - تراکم بخار امروز بسیار مورد توجه قرار گرفته است و آب شیرین با غلظت کمتر از 10 میلی گرم در لیتر تولید میکند در این پژوهش مدل سازی و بهینه سازی فنی یک فرآیند شیرین سازی آب ME-TVC با آرایش مورازی متقاطع و اواپراتور ریزشی با لوله های افقی مد نظر است که البته ملاحظات اقتصادی نیز در نظر گرفته شده است هدف این کار یافتن پارامترهای بهینه شامل نرخ جرمی بخار محرک دمای بخار حرارت ده دمای آخرین مرحله دمای آب تغذیه و فشار بخار محرک برای رسیدن به بیشترین ضریب بهرهروری خروجی یک سیستم با تعداد مراحل مختلف است برای حل دستگاه معادلات غیر خطی از روش نیوتن رافسون و جهت بهینه سازی از الگوریتم ژنتیک استفاده شده است