مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 17
چکیده:
بسیاری ازترکیبات و افزودنیهای غذایی را میتوان جهت تقویت غذاهای سرخ شده استفاده کرد اما هیدروکلوئیدها نوع مهمی ازعوامل مهم استفاده شده درطی 4سال گذشته می باشد هیدروکلوئیدها دو نقش اساسی درتوسعه غذاهای سرخ شده دارند یکی تشکیل یک روش نامرئی مخصوصا برروی خودشان است وقتی که هدف اصلی دورکردن جذب روغن اضافه قبل ازسرخ کردن و مرحله سرخ کردن باشد و مورددوم وقتی است که به مایه شیرینی پزی دربین سایر ترکیبات اضافه میشوندو ازآنها برای جلوگیری ازجذب روغن استفاده میگردد اما به عنوان عامل کنترل کننده غلظت تقویت چسبندگی کنترل و ثابت یخ زدگی با کمک به حفظ تردی غذاهای سرخ شده ی نانی یا شیرینی هم به کار میروند دراین مقاله طیف گسترده ای ازفعالیت های بررسی میشوند که ازهیدروکلوئیدها درغذاهای سرخ شده استفاده میگردد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.