مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر جوانه زنی بذر ارقام لوبیا (Phaseolus vulgaris) با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر جوانه زنی بذر ارقام لوبیا (Phaseolus vulgaris) با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر جوانه زنی بذر ارقام لوبیا (Phaseolus vulgaris) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر جوانه زنی بذر ارقام لوبیا (Phaseolus vulgaris) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر جوانه زنی بذر ارقام لوبیا (Phaseolus vulgaris) با word :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار

تعداد صفحات: 4

چکیده:

به منظور بررسی تنش شوری بر روی شاخص های جوانه زنی و رشد گیاهچه ارقام مختلف لوبیا آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سال 1390 در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه کشاورزی رامین خوزستان انجام شد فاکتور های مورد بررسی شامل تنش شور در 4 سطح صفر، 1، 2 و 3 دسی زیمنس بر متر کلرید سدیم و 3 رقم لوبیا شامل ازنا (لوبیا سفید) ، مبارکه (لوبیا چیتی) و آذرشهر(لوبیا قرمز) بودند . نتایج آزمایش نشان داد که تاثیر سطوح مختلف شوری بر صفات مورد بررسی از جمله درصد جوانه زنی طول ساقه چه، طول ریشه چه، طول گیاهچه، وزن تر ریشه چه، وزن تر ساقه چه، وزن خشک ریشه چه، وزن خشک ساقه چه و وزن خشک گیاهچه معنی دار (0/01>p) بود. مقایسه میانگین ها نشان داد که با افزایش شوری اکثر صفات مورد بررسی کاهش پیدا کردند. بین ارقام مختلف از لحاظ واکنش به سطوح شوری اختلاف معنی داری (0/01>p) وجود داشت به طوری که در مقایسه با سایر ارقام رقم ازنا از درصد جوانه زنی بالاتری برخوردار بود.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.