مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و فنلیک کل در آب انگور سیاه فرآوری شده با آنزیم و حرارت با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و فنلیک کل در آب انگور سیاه فرآوری شده با آنزیم و حرارت با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و فنلیک کل در آب انگور سیاه فرآوری شده با آنزیم و حرارت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و فنلیک کل در آب انگور سیاه فرآوری شده با آنزیم و حرارت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و فنلیک کل در آب انگور سیاه فرآوری شده با آنزیم و حرارت با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
متداولترین اثر استفاده از آنزیم ها و حرارت در تولید آبمیوه، شکستن لایه هایی مانند نشاسته، سلولز، همی سلولز است. بنابراین آنزیم ها و حرارت،تخریب سلولی را کاتالیز می کنند و به آزاد سازی فیتوکیمیکال ها کمک کرده و به این ترتیب باعث افزایش بازیابی آنتوسیانین ها و فنلیک ها می شوند. در این پژوهش جهت تولید آب انگور از انگور سیاه سردشت ) Vitisviniferia ( استفاده شد که در سردشت، در جنوب آذربایجانغربی رشد می کند. انگورها به مدت 1 ساعت، تحت تاثیر حرارت ) 05 و 05 درجه سانتی گراد( و آنزیم Pectinex UltraClear 0/15و0/3میلی لیتر در کیلو گرم( قرار گرفتند. اندازه گیری میزان آنتوسیانین، فنلیک کل آب میوه ها نشان داد که اعمال تیمارهای حرارتی و آنزیمی توانسته است به صورت معناداری محتوای آنتوسیانین ها و فنلیک ها را نسبت به آبمیوه شاهد افزایش دهد. در بین تیمارهای به کار رفته، تیمار با حرارت 05 درجه سانتی گراد در این زمینه کارائی بیشتری را نشان داده است. بررسی نتایج نشان داد که اعمال هیچ یک از تیمارها، تاثیر معنا داری بر اسیدیته قابل تیتراسیون نداشت


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تخمین پارامترهای دینامیکی ژنراتور سنکرون واحد کرافت نیروگاه یزد با استفاده از آزمایش افول جریان مستقیم و اعتبار سنجی با آ


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تخمین پارامترهای دینامیکی ژنراتور سنکرون واحد کرافت نیروگاه یزد با استفاده از آزمایش افول جریان مستقیم و اعتبار سنجی با آزمایش درحین کار با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین پارامترهای دینامیکی ژنراتور سنکرون واحد کرافت نیروگاه یزد با استفاده از آزمایش افول جریان مستقیم و اعتبار سنجی با آزمایش درحین کار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین پارامترهای دینامیکی ژنراتور سنکرون واحد کرافت نیروگاه یزد با استفاده از آزمایش افول جریان مستقیم و اعتبار سنجی با آزمایش درحین کار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین پارامترهای دینامیکی ژنراتور سنکرون واحد کرافت نیروگاه یزد با استفاده از آزمایش افول جریان مستقیم و اعتبار سنجی با آزمایش درحین کار با word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق

تعداد صفحات: 9

چکیده:

در این مقاله تئوری و روند انجام آزمایش افول جریان مستقیم و تخمین پارامترهای دینامیکی ژنراتور سنکرون واحد کرافـت نیروگاه سیکل ترکیبی یزد با اسـتفاده از سـیگنالهای برداشـت شــده در حالــت ایســتای ژنراتــور و ســپس نتــایج ارزیــابی و شناسایی ارائه می شود . همچنین روند انجام آزمایش در حـین کار و برداشت سیگنا لها در حالت کاری ژنراتور مورد بررسـی قرار می گیرد . در انتها پارامترهای دینامیکی ژنراتـور سـنکرون نیروگاه یزد بدست آمده از آزمایش افـول جریـان مسـتقیم بـا استفاده از سـیگنالهای آزمـایش در حـین کـار اعتبـار سـنجی می گردند .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثرات تغییرات فشار لحظه ای (ساعتی) در کاهش آب بحساب نیامده با دستگاه (CM2) بر روی شیرهای فشار شکن شبکه توزیع آب (CM2) با


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثرات تغییرات فشار لحظه ای (ساعتی) در کاهش آب بحساب نیامده با دستگاه (CM2) بر روی شیرهای فشار شکن شبکه توزیع آب (CM2) با کامپیوتر و برنامه ریزی هفتگی و کنترل از راه دور با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تغییرات فشار لحظه ای (ساعتی) در کاهش آب بحساب نیامده با دستگاه (CM2) بر روی شیرهای فشار شکن شبکه توزیع آب (CM2) با کامپیوتر و برنامه ریزی هفتگی و کنترل از راه دور با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تغییرات فشار لحظه ای (ساعتی) در کاهش آب بحساب نیامده با دستگاه (CM2) بر روی شیرهای فشار شکن شبکه توزیع آب (CM2) با کامپیوتر و برنامه ریزی هفتگی و کنترل از راه دور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تغییرات فشار لحظه ای (ساعتی) در کاهش آب بحساب نیامده با دستگاه (CM2) بر روی شیرهای فشار شکن شبکه توزیع آب (CM2) با کامپیوتر و برنامه ریزی هفتگی و کنترل از راه دور با word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: اولین همایش ملی بهره برداری در بخش آب و فاضلاب

تعداد صفحات: 3

چکیده:

پروژه فوق به عنوان تز پایان نامه فوق لیسانس می باشد و شیوه کار بدین صورت بود که محدوده ای در حدود شامل 3500 اشتراک (درمجموع 10000واحد) در منطقه استخر تهرانپارس که دارای یک مخزن 5000 متر مکعبی و تحت تاثیر 2 فشار شکن در نظر گرفته شد که یکی از محاسن آن بسته بودن شبکه مذبور بود (عدم ارتباط با مخازن دیگر) و پس از نصب کنتور در ورودی شبکه نسبت به اندازه گیری ورودی ومصرف مشترکین اقدام گردید و میزان آب بحساب نیامده


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

آتش سوزی یا آتشپادی و ایمنی در ساختمان ها با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

آتش سوزی یا آتشپادی و ایمنی در ساختمان ها با word دارای 95 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آتش سوزی یا آتشپادی و ایمنی در ساختمان ها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه آتش سوزی یا آتشپادی و ایمنی در ساختمان ها با word
فصل 1 طراحی ساختمان
مقدمه
فضابندی
مقررات کلی
محافظت پوششی
کنترل دود
فصل 2 مصالح
فولاد
بتن
سفال نسوز
آجر
گچ
شیشه
تیرچه بلوک
فهرست منابع
فهرست منابع برای مطالعه بیشتر

مقدمه

میزان محافظت عناصر ذره‌ای در برابر حریق به شرایط مورد نیاز برای فرار ساکنان و اطفای حریق بستگی دارد. اول، چه مدت طول می‌کشد تا فرار از ساختمان انجام شود، آیا برای ایمنی ساکنان به ایجاد پناهگاه‌های درون ساختمان نیاز است؟ دوم، آیا در مبارزه با حریق، مأموران آتش‌نشانی باید در داخل ساختمان کمک کنند، آیا باید سازه‌ی ساختان پایدار باقی بماند تا بازسازی ساختمان پس از حریق امکان‌پذیر باشد؟
اگر ساختمان فقط باید تا تخلیه ساکنان پایدار باقی بماند، می‌تواند محافظت تازه‌ای را فقط برای کوتاه مدت، مثلاً نیم ساعت در نظر گرفت. اما اگر برنامه‌ی ایمنی جانی متکی به تدارک محل‌هایی به عنوان پناهگاه درون ساختمان بوده، یا لازم باشد تا مأموران آتش‌نشانی به طور ایمن قادر به فعالیت در درون ساختان باشد، در این صورت باید میزان محافظت ساختمان به حداقل یک ساعت‌و نیم و شاید حتی بیشتر افزایش یابد. همچنین ممکن است برای شرکتهای بیمه تعمیر ساختمان به بازسازی آن ترجیح داشته باشد که در این صورت محافظت لازم به منظور جلوگیری از حریق در ساختمان‌ها، ممکن است به 2 یا حتی 4 ساعت افزایش یابد.

فضابندی

تقسیم ساختمان به یک سری از فضاهای مسدود در برابر آتش و دود، گسترش حریق را محدود کرده و زمان بیشتری در اختیار می‌گذارد. بدین ترتیب، حریق محدود شده و ساکنان فرصت فرار و یا پناه گرفتن در محلی تا هنگام اطفای آتش را پیدا می‌کنند. فضابندی همچنین با محدود کردن آتش این فرصت را به وجود می‌آورد که حداقل اموال باقی مانده تا هنگام اطفای حریق از صدمات آتش محفوظ بمانند. بنابراین فضابندی، هم برای ایمنی جانی و هم از لحاظ محافظت مالی مهم است.
محافظت از عناصر سازه‌ای علاوه بر تضمین عدم ریزش ساختمان، به فضابندی نیز کمک می‌کند. اما برای رسیدن به یک تقسیم‌بندی کامل به صورت فضاهای مختلف، محافظت عناصر غیر سازه‌ای نظیر دیوارهای داخلی و درها نیز ضروری است. به عنوان یک اصل اساسی، طراح باید به یاد داشته باشد که یکپارچگی عناصر جدا کننده باید حفظ شده و هیچ نقطه ضعفی نظیر حفره یا ترک نباید باعث تخریب موانع برابر دود و یا آتش گردد. هر سرویس یا کانالی که از میان یک دیوار یا کف تقسیم کننده عبور کند باید طوری طراحی شود که مقاومتی حداقل معادل با همان عنصر را در برابر آتش از خود نشان دهد. یکی از خطرهای جدی برای ایمنی یک ساختمان، افزودن دیرهنگام سرویس‌ها یا کانال‌هایی است که از میان دیوارهای تقسیم کننده فضا عبور می‌کنند. نصب این سرویس‌ها معمولاً توسط پیمانکاران فرعی ناآگاه و با بریدن قسمت‌هایی از دیوارها یا سقفهای جداکننده انجام می‌گیرد، بدون توجه به این که با این کار، موانع مهمی در مقابل حریق از بین می‌روند. درهای واقع در دیوارهای تقسیم باید نه تنها مقاومتی معادل با همان عنصر را در برابر آتش از خود نشان دهد. یکی از خطرهای جدی برای ایمنی یک ساختمان، افزودن دیرهنگام سرویس‌ها یا کانال‌هایی است که از میان دیوارهای تقسیم‌کننده فضا عبور می‌کنند. نصب این سرویس‌ها معمولاً توسط پیمانکاران فرعی ناآگاه و بریدن قسمت‌هایی از دیوارها یا سقفهای جداکننده انجام می‌گیرد، بدون توجه به این که با این کار، موانع مهمی در مقابل حریق از بین می‌روند. درهای واقع در دیوارهای تقسیم باید نه تنها مقاومتی معادل با دیوارها در برابر آتش داشته باشند، بلکه باید مطمئن بود که در صورت به وقوع پیوستن حریق، به سرعت بسته خواهند شد. گوه‌های چوبی یا لاستیکی که معمولاً جهت باز نگهداشتن در، در زیر آن قرار داده می‌شوند، خود به سادگی می‌توانند تهدید عمده‌ای در برابر ایمنی حریق باشند. ابعاد و تعداد فضاها معمولاً به وسیله قوانین ساختمانی مشخص می‌شوند، اما با حرکت به سمت برآوردن ضروریات مقتضی به جای قوانین لازم الاجرا برای لراج مهم است تا بتواند اصولی که تقسیم‌بندی براساس آنها انجام می‌گیرد را درک کند.
تعداد فضاهایی که هر طبقه باید به آن تقسیم شود بستگی به تعداد افراد و مقدار سوخت موجود در آن طبقه دارد. این به نوبه خود بستگی به کاربرد ساختمان دارد. در بسیاری از قوانین ساختمانی بسته به کاربرد ساختمان یک مقدار حداکثر برای مساحت کف یا ظرفیت حجمی مناطق مشخص می‌کنند. به طور کلی هر طبقه حداقل باید به دو قسمت تقسیم شود به طوری که فرار افقی از یکی به دیگری همیشه برای ساکنان امکان‌پذیر باشد. هر چه محتویات ساختمان بیشتر قابل احتراق باشند، ابعاد تقسیم‌بندی‌ها باید کوچکتر باشد. یک انبار با بار سوخت بالا (مثلاً محتوی رنگ) به وضوع باید در مقایسه با یک انبار با بار سوخت کم (مثل انبار قطعات فولادی) به قسمت‌های کوچکتری تقسیم شود اما متأسفانه اغلب قوانین توجهی به این موضوع دارند.
معمولاً ساختار کف ساختمان طوری است که مقاوم کردن آن در برابر آتش و دود نسبتاً ساده است بنابراین به طور عادی هر کفی یک کف تقسیم کننده است اما معمار باید مطمئن باشد که خروجی‌های یک کف تقسیم کننده به طرف پلکان، آسانسورها و شبیه آن نیز درجه یکسانی از مقاومت در برابر آتش از خود نشان خواهند داد. لازم نیست که حتماً هر فضایی تنها محدود به یک طبقه شود، بلکه ممکن است برای مثال، یک فضا شامل یک راه پله منتهی به یک تالار کوچک نیز باشد. شکل هندسی مهم نیست، بلکه مسئله مهم حفظ یکپارچگی فضاهاست.
راه‌های خروج از بنا و فرار از حریق
آزمایش حریق استاندارد: آزمایش یا آزمایش‌های استاندارد ویژه برای شناسایی مقاومت و رفتار، مصالح، فرآورده‌ها، اعضا و اجزای ساختمانی در مقابل آتش‌سوزی، که مشخصات اجرایی آنها بعداً به وسیله مقررات مربوط به خود تعیین خواهد شد.
پنجره حریق: پنجره‌ای با آزمایش حریق استاندارد حائز شرایط مقاومت و محافظت در برابر حریق متناسب با محل استقرار خود باشد.
حریق بند: اعضایی از بنا، شامل دیوار، سقف و کف مقاوم حریق که تواند در مقابل سوختن تمام بار حریق واقع در فضای مربوطه به خود، ایستادگی و مقاومت کند.
در حریق: دری که با انجام آزمایش حریق استاندارد، حائز شرایط مقاومت و محافظت در برابر حریق متناسب با محل استقرار خود باشد.
دوام در برابر حریق: مدتی که مصالح یا قطعات و اجزای ساختمان در مقابل شرایط خاص اجزای آزمایش حریق استاندارد همچنان عملکرد خود را حفظ نمایند.
ـ دیواردودبند: دیوار یا دیواره‌ای که راهروی خروج را قطع کرده و به یک یا چند در مجهز است، این دیوار باید مانع گسترش آتش و دود باشد.
ـ مانع حریق: صفحه یا پرده‌ای سرتاسری که به صورت قائم (مانند دیوار) یا افقی (مانند سقف) با زمان مشخصی از مقاومت حریق برای جلوگیری از گسترش آتش و دود از فضایی به فضای دیگر به کار گرفته می‌شود. این صفحات ممکن است برای حریق بند کردن بازشوها نیز مورد استفاده قرار گیرند.
ـ مانع دود: وسیله جداسازی با مشخصات مقاوم حریق یا غیرمقاوم در برابر حریق که به صورت افقی یا قائم، مانند دیوار کف یا سقف به منظور ممانعت از حرکت دود، طراحی و ساخته می‌شود. موانع دود ممکن است برای حفاظت بازشوها نیز بکار گرفته شوند.
ـ منطقه حریق: بخشی از فضای داخل ساختمان که از اطراف و از سقف و کف به وسیله‌ اعضای ساختمانی مقاوم حریق محدود شود. منطقه حریق با بررسی و اندازه‌گیری عرض، طول و ارتفاع حریق احتمالی ارزیابی می‌شود.
میزان مقاومت حریق: مدتی که مصاح یا ترکیبی از آن، توانایی مقاومت در مقابل آتشی مستقیم مطابق آزمایش حریق استاندارد را داشته باشد.

بخشی از منابع و مراجع پروژه آتش سوزی یا آتشپادی و ایمنی در ساختمان ها با word

1- شاه نظری. محمد رضا. مصالح ساختمانی
2- اصول ایمنی حریق در ساختمانها. راهنمای طراحی برای معماران
3- مقررات ملی ساختمان. مبحث 3 حفاظت ساختمانها
4-omran kadoos.blogfa.com
Architect o technology.blogfa.com-5
Valadgar co. blogfa. Com-6
Civill omran. Blogfa. Com-7
8-محافظت ساختمان در برابر حریق. معاونت فنی دفتر تحقیقات و معیارهای فنی.انتشارات وزارت برنامه و بودجه


فهرست منابع برای مطالعه بیشتر

1- اطیابی . اردشیر. جلد 1تا5 . ساختمان سازی
2- بختیاری . سعید . محافظت ساختمانها در برابر آتش
3- نویفرت . اطلاعات معماری
4- پارسی زاد . پرویز . تفسیر مبحث سوم آیین نامه مقررات حفاظت ساختمانها در مقابل حریق
5- ضوابط طراحی سیستم های اعلام حریق . تالیف جمعی از کارشناسان
6- گل محمدی رستم. مهندسی حریق
7- دیانی محمود. ایمن سازی ساختمان در برابر حریق
8- بیات . امیر حسین. استاندارد های جامع معماری داخلی و طراحی فضا
9- سید مجتبی. محاسبات و تاسیسات ساختمان


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تولید قارچ خوراکی صدفی بر روی تفاله چغندر قند در کارخانجات قند قزوین با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تولید قارچ خوراکی صدفی بر روی تفاله چغندر قند در کارخانجات قند قزوین با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید قارچ خوراکی صدفی بر روی تفاله چغندر قند در کارخانجات قند قزوین با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید قارچ خوراکی صدفی بر روی تفاله چغندر قند در کارخانجات قند قزوین با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید قارچ خوراکی صدفی بر روی تفاله چغندر قند در کارخانجات قند قزوین با word :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن

تعداد صفحات: 8

چکیده:

هر ساله هزاران تن مواد زاید کشاروزی درایران سوزانده و یا دور ریخته می شوند. شایعات اجباری و بقایای کم ارزش کشاورزی و صنعتی که دراکثر نقاط ایران به وفور یافت می شود، شامل بقایای غلات، دانه های روغنی، حبوبات، سبزی ها، سرشاخه های درختان میوه، باقیمانده ساقه ها و غوزه های باز نشده پنبه، کنجاله زیتون، تفاله چغندرقند، مواد زاید کارخانه های چای خشک کنی، کارخانه های قند، نیشکر و غیره می باشد. عدم استفاده مناسب از این منابع عظیم، منجر به از بین رفتن آنها گشته و آلودگی محیط زیست را به همراه دارد. یکی از راههای مناسب ارتقاء کیفی این مواد، استفاده از آنها به عنوان ماده اولیه بسترکست و قارچ می باشد، که نهایتا منجر به تجزیه فیزیکی و شیمیایی مواد بکارگرفته شده می شود.
بقایای گییاهی از قبیل کاه و برگ و سایر مواد زاید اجباری کشاورزی، بقایای محصولات جنگلی و ضایعات صنعتی سلولز دار، کمتر مورد توجه قرار گرفتهو اغلب با سوزاندن یا روشهای دیگر که به نوبه هزینه بر خواهد بود، از بین میروند. لیکن به طرق مختلف می توان این بقایای گیاهی را به مواد اولیه جهت پرورش قارچهای خوراکی تبدیل نموده و کمپوست مصرف شده را به عنوان خوراک دام و یا کود آلی مرغوب در باغها و مزارع استفاده نمود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید