مقاله غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غذادهی و پارامتر کیفی آب در ماهیان بنی جوان Mesopotamichthys sharpeyi: تاثیر بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران
تعداد صفحات: 8
چکیده:
مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات دفعات غذادهی در دماهای مختلف آب بر شاخص احشایی و ترکیبات بیوشیمیایی کبد ماهی جوان بنی طراحی گردید. ماهیان جوانی بنی با وزن اولیه 59/014/31 گرم با جیره غذایی حاوی 27/46 درصد پروتئین و 43/20 کیلوژول در گرم انرژی، به مدت 8 هفته تغذیه شدند. این تحقیق با استفاده از 12 آکواریوم 120 لیتری مجهز به سیستم هوادهی و بخاری های برقی، در دو تیمار دمایی 24 و 28 درجه سانتی گراد همراه با یک و دو نوبت غذادهی در روز (در مجموع چهار تیمار) با سه تکرار طراحی گردید. بالاترین محتوی چربی کبد (63/21%) در ماهیان دو نوبت غذادهی شده در روز و دمای 28 درجه سانتی گراد و کمترین مقدار چربی در تیمار یک نوبت غذادهی و دمای 24 (82/11%) کمترین مقدار مشاهده گردید. همچنین در هر گروه دمایی با افزایش دفعات غذادهی سطح چربی کبد روند صعودی نشان داد. بالاترین محتوی رطوبت کبد (12/68%) در ماهیان با غذادهی شده با یک نوبت در روز و دمای 24 درجه سانتی گراد و کمترین میزان آن در تیمار دو نوبت غذادهی و دمای 28 (85/66%) کمترین مقدار مشاهده گردید. رابطه ی همبستگی منفی بین میزان چربی و درصد رطوبت با 56/7%) در ماهیان دو نوبت غذادهی در روز در دمای 28 درجه سانتی گراد و پایین ترین میزان آن (42/6%) در ماهیان یک نوبت غذادهی در روز در دمای 24 درجه سانتی گراد بدست آمد. بهر حال اختلاف معنی داری در شاخص احشایی بین دفعات مختلف غذادهی (P>0.05) مشاهده نگردید اما با تغییر دما اختلاف معنی داری (P<0.05) در بین دو گروه دمایی وجود داشت. بر اساس این تحقیق جهت کاهش هدررفت هزینه ناشی از رسوب چربی در کبد ماهیان توصیه می گردد که ماهیان بنی جوان با یک نوبت غذادهی در روز در هر دو دمای 24 و 28 درجه سانتی گراد غذادهی شوند.