مقاله تاثیر دو نوع پوشش پلی اتیلنی و دو سطح دما در بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال بر روی خصوصیات کیفی گوجه فرنگی با w


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر دو نوع پوشش پلی اتیلنی و دو سطح دما در بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال بر روی خصوصیات کیفی گوجه فرنگی با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دو نوع پوشش پلی اتیلنی و دو سطح دما در بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال بر روی خصوصیات کیفی گوجه فرنگی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دو نوع پوشش پلی اتیلنی و دو سطح دما در بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال بر روی خصوصیات کیفی گوجه فرنگی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دو نوع پوشش پلی اتیلنی و دو سطح دما در بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال بر روی خصوصیات کیفی گوجه فرنگی با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
اتلاف وزن، فسادپذیری و زوال سریع، اغلب از عوامل اصلی هستند که مدت ذخیره سازی و قابلیت عرضه در بازار میوه و سبزیجات را تعیین می کنند.بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته از بهترین روشهای نگهداری میوه و سبزیجات حساس به فساد به شمار میروند. در این تحقیق تاثیر بسته بندی با پوشش پلی اتیلن)با منافذ میکرون و بدون منفذ( و بدون پوشش)شاهد( در شرایط اتمسفر تعدیل یافته غیر فعال در دو دمای 4و 02 درجه سانتیگراد بر خصوصیات کیفی و عمر انباری گوجه فرنگی بالغ ارزیابی شد. گوجه ها 02 روز پس از بسته بندی، از نظر فاکتورهای مختلف کیفی نظیر کاهش وزن، سفتی بافت، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون و PH مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد میوه های بسته بندی شده با هر دو پوشش و دمای 4درجه سانتیگراد تاثیر معنی داری در کاهش درصد افت وزن داشت. پوشش پلی اتیلن با منفذ میکرونی و دمای 4درجه سانتیگراد بهترین حفظ سفتی میوه را داشت. بین دو پوشش از نظر مواد جامد محلول اختلاف مشاهده نگردید که بیشترین مقدار آن در شاهد مشاهده شد. در طول دوره ذخیره سازی از نظر اسیدیته قابل تیترات و PH بین پوشش ها و دما اختلاف معنی داری مشاهده گردید. بیشترین مقدار PH در شاهد و بهترینحفظ اسیدیته در پلی اتیلن بدون منفذ در دمای 4درجه سانتیگراد مشاهده شد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.