مقاله بررسی تغییرات کمی پروتئین کل در برگ های ارقام زیتون تیمار شده با قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کمی پروتئین کل در برگ های ارقام زیتون تیمار شده با قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کمی پروتئین کل در برگ های ارقام زیتون تیمار شده با قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1389
محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار (فرصتها و چالشهای پیش رو)
تعداد صفحات: 7
چکیده:
در این آزمایش نهال های یکساله زیتون رقم زرد، روغنی، کرونیکی و مانزانیلا در بستری از خاک لومی شنی استریل به میزان 2000 گرم کشت شدند. آزمایش بر اساس طرح کاملاً تصادفی در 32 تیمار و پنج تکرار به صورت ذیل طراحی گردید: شاهد، نماتد به تنهایی، قارچ به تنهایی و قارچ + نماتد. میزان مایه تلقیح نماتد Meloidogyne javanica با3 جمعیت 2000،3000،4000لارو سن دوم و در مورد قارچ Verticillium dahliae 10با10عددمیکرواسکلروت در هر گرم خاک بستر برای هر گلدان تعیین گردید. میزان میلی گرم پروتئین کل در هر گرم وزن تربرگ با استفاده از آلبومین سرم گاوی فراکسیون پنج، به عنوان پروتئین استاندارد، بر حسب تغییر جذب مخلوط1و1020 و 30 روز پس از مایه زنی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان ، ، واکنش در 595 نانومتر، در مراحل زمانی داده است که میزان پروئتین کل در تیمارهای دارای قارچ+نماتد بیشتر از تیمارهای دارای نماتد و یا قارچ به تنهایی بوده است.((p 0/ 05)) ماکزیمم میزان پروتئین در تیمار قارچ+نماتد ( 4000 لارو سن دو) روی رقم کرونیکی مشاهده گردید. به طور کل از نتایج بدست آمده از این تحقیق چنین برمی آید که میزان پروتئین کل در برگ نهال های زیتون به ترتیب در ارقام کرونیکی، روغنی، زرد و مانزانیلا بیشتر بوده است.(p 0/ 05)