مقاله طراحی و ساخت سازه ترکیبی اولئوسین – اینترفرون گاما و انتقال آن به گیاه کلزا با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی و ساخت سازه ترکیبی اولئوسین – اینترفرون گاما و انتقال آن به گیاه کلزا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت سازه ترکیبی اولئوسین – اینترفرون گاما و انتقال آن به گیاه کلزا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله طراحی و ساخت سازه ترکیبی اولئوسین – اینترفرون گاما و انتقال آن به گیاه کلزا با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1387 در ژنتیک نوین از صفحه 49 تا 57 منتشر شده است.
نام: طراحی و ساخت سازه ترکیبی اولئوسین – اینترفرون گاما و انتقال آن به گیاه کلزا
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سازه ژنی فیوژن
مقاله اینترفرون گاما
مقاله اولئوسین
مقاله اجسام روغنی
مقاله پروتئین نوترکیب
مقاله کلزای تراریخته
چکیده و خلاصهای از مقاله:
استفاده از ژن اولئوسین گیاهی یک روش مطلوب به منظور تولید پروتئین نوترکیب در مقیاس زیاد و همچنین استخراج راحت تر و ارزانتر است. اتصال اولئوسین به ژن مدنظر و استفاده از پیشبرنده اختصاصی بذر، موجب هدف گیری پروتئین نوترکیب به اجسام روغنی بذر می شود. در این تحقیق، سازه ترکیبی اینترفرون گاما – اولئوسین برای تولید پروتئین اینترفرون گامای انسانی در بذر گیاه کلزا طراحی و ساخته شد. برای این منظور ابتدا ژن اولئوسین از ژنوم گیاه کلزا جدا و در ناقل بیانی گیاهی pBI121 همسانه سازی شد. سپس ژن اینترفرون گاما در پایین دست ژن اولئوسین همسانه سازی شد و بین این دو ژن توالی برشی پروتئولایتیکی جهت جداسازی دو پروتئین تعبیه شد. مجموعه این دو ژن تحت کنترل پیشبرنده بذری Napin قرار گرفت. ناقل pBI121 حاوی سازه مورد نظر به اگروباکتریوم سویه LBA4404 معرفی و برای تراریختی گیاه کلزا از ریزنمونه های کوتیلدون استفاده شد. گزینش نوساقه های باززایی شده در محیط انتخابی حاوی کانامایسین انجام شد. آنالیز بذور تراریخته نسل اول (T0) با PCR بیانگر انتقال ژنIFN g و آزمون RT-PCR نشان دهنده بیان ژن IFNgبود.