مقاله نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز)


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز) با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نظام پیشنهادات، حلقه مفقوده خلاقیت و نوآوری سازمانی رویکردی مقایسه ای (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز) با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نظام پیشنهادها

تعداد صفحات: 10

چکیده:

اجرایی نمودن ایده های خلاق و ایجاد نو آوری سازمانی، همواره به عنوان یکی از اهداف اصلی هر نظام مدیریتی مبتنی بر مشارکت کارکنان در نظر گرفته می شود. در این رهگذر نظام پیشنهادات روش مدیریتی مشتری مداری است که در آن کلیه افراد به شکل مستمر در جهت بهبود فرایندهای کاری خود تلاش می کنند تا خدمات و کالایی با کیفیت بهتر برای مشتریان خود فراهم آورند. این مقوله می تواند نقش مهمی را در امر تبدیل خلاقیت از حالت بالقوه به بالفعل (نوآوری) ایفا نماید. در همین راستا می توان از خلاقیت به عنوان ابزاری برای بهبود عملکرد سازمانی، برطرف ساختن موانع و مشکلات و بهره گیری هر چه بهتر از فرصت های موجد استفاده نمود. از طرفی تاثیر نظام پیشنهادات به عنوان یک عامل تسهیل گر، در امر بروز نوآوری و اجرایی نمودن ایده های خلاق فیر قابل انکار می باشد، که بررسی این تاثیر به عنوان انگیزه اصلی نگارش این مقاله در نظر گرفته شده است. بدین منظور ابتدا مفاهیم کلیدی، به صورت تفصیلی بیان شده و در ادامه مدل ابداعی خلاقیت، نظام پیشنهادات و نوآوری سازمانی معرفی گردیده است. در پایان ضمن مقایسه این فرایند، در دو شرکت برق منطقه ای استان یزد و شیراز در سال 1386، به سنجش میزان کارایی مدل مذکور پرداخته می شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.