مقاله کاربرد سه نوع اسانس رایج در تولید چای معطر با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاربرد سه نوع اسانس رایج در تولید چای معطر با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد سه نوع اسانس رایج در تولید چای معطر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد سه نوع اسانس رایج در تولید چای معطر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد سه نوع اسانس رایج در تولید چای معطر با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
ایجاد تنوع در چای با افزودن اسانس ها همواره مورد توجه تولید کنندگان بوده است. اما تغییرات خصوصیات کیفی این نوع چای در زمان نگهداری به درستی مشخص نشده است. به این منظور آزمایشی با سه نوع اسانس انجام شد و تغییرات ایجاد شده در خصوصیات کیفی چای طی مدت یک سال ا نبارمانی مورد ارزیابی قرار گرفت. سه نوع اسانس به همراه شاهد در 2، 4، 6، 8، 10 و 12 ماه نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. رنگ سنجی، خصوصیات حسی، پایداری اسانس ها و درصد رطوبت، چای، در ابتدا و طی دوره یک ساله ی انبارداری ارزیابی شد. نتایج نشان داد، میزان افزایش رطوبت نمونه ها در چای با اسانس برگاموت بیتر از سایر نمونه ها بوده است (6/06 درصد). چای بدون اسانس از نظر رنگ کل و امتیاز حسی نسبت به انواع چای اسانس دار از رتبه پائین تری برخوردار بود. گذشت زمان انبارمانی روند کاهشی محسوسی را در درصد تئاروبیجین، نسبت تئافلاوین به تئاروبیجین و امتیاز حسی همه نمونه های چای ایجاد نمود (p<1%). درصد اسانس کل در همه نمونه ها پس از یکسال کاهش داشت.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.