مقاله آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگر جدید با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگر جدید با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگر جدید با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگر جدید با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگر جدید با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: 10

چکیده:

تند شدگی به عنوان یک مشکل جدی در محصولات غذایی، قابل توجه است که باعث کاهش مدت ماندگاری محصولات و کیفیت تغذیه ای آنها می شود. آنتی اکسیدان ها می توانند به طور موثری برای جلوگیری از اکسیداسیون لیپیدها استفاده شوند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که باعث به تاخیر انداختن یا کند کردن اکسیداسیون مواد غذایی می شوند که این مواد قابلیت اکسید شدن از طریقاتواکسیداسیون را دارند. آنتی اکسیدان ها را میتوان بر اساس مکانیسم عمل به سه دسته آنتی اکسیدان های اولیه، آنتی اکسیدان های ثانویه و آنتی اکسیدان های سینر ژیستی تقسیم نمود. به هر حال بعضی آنتی اکسیدان های سنتزی از جملهBHA و BHT گمان می رود که مسئول آسیب کبدی و سرطان در حیوانات آزمایشگاهی هستند. در سال های اخیر تحقیقات زیادی روی استخراج آنتی اکسیدان های طبیعی از منابع گیاهی صورت گرفته است. در میان آنها اسید اسکوربیک و توکوفرول ها، رایج ترین آنتی اکسیدان های طبیعی تجاری هستند. دیگر منابع آنتی اکسیدانی طبیعی شامل کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، اسیدهای آمینه، پروتئین ها، محصولاتحاصل از هیدرولیز پروتئینی، محصولات واکنش مایلارد، فسفولیپیدها و استرول ها هستند. تعدادی از اینها به طور طبیعی از آنتی اکسیدان های فنولی موجود در منابع گیاهی و عصاره های گیاهی بدست آمده اند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.