مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه با word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه با word :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: چهارمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن

تعداد صفحات: 19

چکیده:

آبگیری از آبمیوه ها یکی از مشکلترین روشهای خشک کردن مواد غذایی می باشد. حساسیت این مواد به گرما باعث تخریب آنها می شود. هنگام خشک کردن آبمیوه ها با خشک کن پاششی طبیعت ترموپلاستیکی و آبدوست پودر آبمیوه باعث افزایش رسوب بر دیواره های خشک کن و ایجاد مشکل در انتقال محصول می شود.
در این تحقیق با انجام آزمایشاتی بر روی آب پرتقال ایرانی با یک خشک کن پاششی آزمایشگاهی داده های اولیه طراحی بدست آمد. نتایج نشان می دهد که: برای خشک کردن آب پرتقال مناسبترین دمای تغذیه هنگام پاشش 20-35 درجه سانتی گراد، بیشتری دمای هوای ورودی 170 درجه سانتی گراد ، دمای هوای خروجی 70 درجه سانتی گراد و دمای نقطه چسبندگی پودر با رطوبت 2%، 44 درجه سانتی گراد می باشد. با استففاده از این نتایج، یک خشک کم نیمه صنعتی آزمایشگاهی دو جداره با ظرفیت تبخیر 14 کیلوگرم آب بر ساعت برای تولید پودر آبمیوه طراحی وساخته شد. دستگاه ساخته شده قابلیت تغییر و کنترل پارامترهای دمای دیواره محفظه خشک کن، دمای هوای ورودی و خروجی، دبی هوا و دوراتمایزر در محدوده وسیع pm 3000 تا 30000 می باشد. انعطاف پذیر بودن خشک کن هم برای کارهای نیمه صنعتی و هم آزمایشگاهی ، مناسب بودن برای تولید پودر آبمیوه ها و مواد غذایی مختلف از جمله خصوصیات این خشک کن می باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.