مقاله استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
درونپوشانی ترکیبات غذا- دارو (نوتریسیتیکال) توسط نانودیسپرسیونهای لیپیدی NLC روشی مؤثر برای جلوگیری از غیرفعال شدن آنها در طی فرایند و نگهداری است. هدف از این پژوهش، آماده سازی نانودیسپرسیونهای لیپیدی حاوی ویتامینA با استفاده از روش هوموژنیزاسیون داغ و بررسی ویژگیهای شیمیایی و کارایی درونپوشانی در انتقال، رهایش و پایداری ویتامینAدر شیر پاستوریزه غنی سازی شده است. فرمولاسیون بهینه این نانوحامل کلوئیدی با تغییر شرایط مختلف ازجمله غلظت سورفکتانت فاز آبی، نوع فاز لیپیدی (کامپریتولATO 888 ، ستیل پالمیتات، پیرسرول 05 AT فاز روغنی حامل (میگلیول 812 و اکتیل اکتانیت) و نسبت لیپید جامد به روغن مایع حامل در 3 بار تکرار انجام گردید. نتایج دادههای پراکنش نور لیزر و نتایج میکروسکوپ الکترونی کمترین اندازه ذرات را مربوط به فرمولاسیون حاوی 6%(وزنی/حجمی) پولاکسامر 407 و نسبت 10 به 1 لیپید جامد (پیرسروول) به روغن مایع (اکتیل اکتانیت) حدود0/03 درصدویتامین A نشان داد. نمونه اپتیمم در طی مدت زمان 70 روز نگهداری در دمای25درجه سانتیگراد پایدار ماند. ارزیابی پایداری ویتامین A در شیر پاستوریزه غنیسازی شده با نانودیسپرسیون لیپیدی نشان داد درونپوشانی ویتامینA توسط این سیستم کلوئیدی باعث محافظت بیشتر و معنیداری از ویتامین در برابرفرایند حرارتی پاستوریزاسیون میشود