مقاله استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از سیستم کلوئیدی نانودیسپرسیون لیپیدی جهت غنی سازی شیر پاستوریزه باویتامینA با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
درونپوشانی ترکیبات غذا- دارو (نوتریسیتیکال) توسط نانودیسپرسیونهای لیپیدی NLC روشی مؤثر برای جلوگیری از غیرفعال شدن آنها در طی فرایند و نگهداری است. هدف از این پژوهش، آماده سازی نانودیسپرسیونهای لیپیدی حاوی ویتامینA با استفاده از روش هوموژنیزاسیون داغ و بررسی ویژگیهای شیمیایی و کارایی درونپوشانی در انتقال، رهایش و پایداری ویتامینAدر شیر پاستوریزه غنی سازی شده است. فرمولاسیون بهینه این نانوحامل کلوئیدی با تغییر شرایط مختلف ازجمله غلظت سورفکتانت فاز آبی، نوع فاز لیپیدی (کامپریتولATO 888 ، ستیل پالمیتات، پیرسرول 05 AT فاز روغنی حامل (میگلیول 812 و اکتیل اکتانیت) و نسبت لیپید جامد به روغن مایع حامل در 3 بار تکرار انجام گردید. نتایج دادههای پراکنش نور لیزر و نتایج میکروسکوپ الکترونی کمترین اندازه ذرات را مربوط به فرمولاسیون حاوی 6%(وزنی/حجمی) پولاکسامر 407 و نسبت 10 به 1 لیپید جامد (پیرسروول) به روغن مایع (اکتیل اکتانیت) حدود0/03 درصدویتامین A نشان داد. نمونه اپتیمم در طی مدت زمان 70 روز نگهداری در دمای25درجه سانتیگراد پایدار ماند. ارزیابی پایداری ویتامین A در شیر پاستوریزه غنیسازی شده با نانودیسپرسیون لیپیدی نشان داد درونپوشانی ویتامینA توسط این سیستم کلوئیدی باعث محافظت بیشتر و معنیداری از ویتامین در برابرفرایند حرارتی پاستوریزاسیون میشود


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.