مقاله بررسی تنوع گونه ای انتروکوکوس های جداسازی شده از شیرهای پاستوریزه عرضه شده در استان آذربایجان شرقی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تنوع گونه ای انتروکوکوس های جداسازی شده از شیرهای پاستوریزه عرضه شده در استان آذربایجان شرقی با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع گونه ای انتروکوکوس های جداسازی شده از شیرهای پاستوریزه عرضه شده در استان آذربایجان شرقی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع گونه ای انتروکوکوس های جداسازی شده از شیرهای پاستوریزه عرضه شده در استان آذربایجان شرقی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع گونه ای انتروکوکوس های جداسازی شده از شیرهای پاستوریزه عرضه شده در استان آذربایجان شرقی با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 9
چکیده:
هدف: برخی گونه های انتروکوکوس (Enterococcus) به دلیل دارا بودن ویژگی مقاوم به حرارت در صورت عدم کفایت پاستوریزاسیون و یا آلودگی ثانویه سبب آلودگی شیر پاستوریزه میگردند. لذا در این بررسی وضعیت کیفیت و ایمنی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در بازار استان آذربایجان شرقی از لحاظ بار میکروبی و تنوع گونه ای انتروکوکوس ها مورد بررسی قرار گرفته است. روش پژوهش: نمونه های شیر پاستوریزه عرضه شده در مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی به صورت تصادفی طبقه ای جمع آوری گردید. مقدار 10 میلیلیتر از نمونه شیر با 90 میلیلیتر بافرپپتون واتر مخلوط و به مدت 12 ساعت در 37 درجه سلسیوس غنی سازی گردید. نمونه های غنی شده در محیط اختصاصی Kanamycin Esculin Azide agar جداسازی گردید. کلونی های مشکوک توسط آزمونهای مورفولوژیکی (رنگ آمیزی گرم) و بیوشیمیایی استاندارد تنوع گونه ای و به ویژه وجود گونه های مقاوم به حرارت مورد بررسی و شناسایی قرار گرفتند. نتیجه گیری کلی: از بین نمونه های شیرهای پاستوریزه 30 درصد حاوی انتروکوکوس بودند و گونه هایی نظیر E. saccharolyticus ، E. faecalis , . Ececorum ،E.gallinarum , E.avium مورد شناسایی قرار گرفتند. در بین این جدایه ها گونه faecalis مقاومت حرارتی بالایی دارد و قادر است در شرایط پاستوریزاسیون زنده بمانند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.