مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران با word :

مقاله بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در گیاهان دارویی از صفحه 53 تا 59 منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Ganoderma lucidum
مقاله خاصیت ضدباکتریایی
مقاله فنول سولفوریک اسید
مقاله پلی ساکارید های تام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گونه Ganoderma lucidum متعلق به خانواده Ganodermataceae یکی از قارچ های دارویی شناخته شده است، که دارای خواص دارویی مختلفی چون: کاهش فشار و قند خون، تقویت سیستم ایمنی، خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی می باشد.
هدف: با توجه به خواص دارویی متعدد نسبت داده شده به این قارچ و کمبود تحقیقات پیرامون Ganoderma lucidum ایرانی این مطالعه انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه خواص آنتی باکتریال عصاره آبی Ganoderma lucidum با چهار غلظت (500، 250، 125، 50 میلی گرم در میلی لیتر) علیه سه گونه باکتری استاندارد گرم مثبت Bacillus subtilis،Staphylococcus aureus،Entrococcus feacalis و دو گونه باکتری استاندارد گرم منفیPseudomonas aeroginosa وEscherichia coli به روش Disk diffusion مورد بررسی قرار گرفت. پلی ساکاریدهای تام موجود در عصاره آبی با روش فنول سولفوریک اسید اندازه گیری شد و جهت تعیین و شناسایی کیفی قندهای موجود در عصاره آبی از گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی استفاده شد.
نتایج: نتایج نشان داد که این عصاره دارای خواص ضدباکتریایی بر علیه باکتری گرم منفیPseudomonas aeroginosa در غلظت 500 میلی گرم در میلی لیتر می باشد. میزان پلی ساکارید تام در عصاره آبی 37751mg/g تعیین شد و مونوساکاریدهای موجود در عصاره شناسایی شدند.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده در این تحقیق، این گونه به میزان قابل توجهی پلی ساکارید در ساختمان سلولی خود دارد که از آن می توان جهت مصارف دارویی منسوب به پلی ساکارید بهره جست، ولی جهت مصارف ضدباکتریایی به علت خاصیت ضعیف مهار رشد باکتری توصیه نمی شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.