مقاله تاثیر کودهای آلی بر میزان لینولئیک اسید در کدو تخمه کاغذی (Cucurbita pepo) با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کودهای آلی بر میزان لینولئیک اسید در کدو تخمه کاغذی (Cucurbita pepo) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کودهای آلی بر میزان لینولئیک اسید در کدو تخمه کاغذی (Cucurbita pepo) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 8
چکیده:
برای بررسی تاثیر کاربرد سطوح مختلف کودهای بیولوژیک روی لینولئیک اسید از اجزای روغن در گیاه کدو تخمه کاغذی آزمایشی در سال زراعی 1391 به صورت کرت های خرد شده ، در قالب طرح اسپلیت فاکتوریل با سه تکرار اجرا شد. چهار سطح ورمی کمپوست (صفر، 10، 30، 50 کیلوگرم در کرت) ، دو سطح بیوفسفر (بذرمال با بیوفسفر و بدون بیوفسفر) ، دو سطح نیتروکسین (بذرمال دارای نیتروکسین و بدون نیتروکسین) و اثر متقابل این کودهای بیولوژیک بر درصد روغن بررسی شدند. نتایج نشان داد در تیمار اثر متقابل بیوفسفر و ورمی کمپوست کمترین میزان اسید چرب لینولئیک اسید (1389 گرم در میوه) در تیمار بیوفسفر و بیشترین میزان این اسید چرب (24277 گرم در میوه) در تیمار شاهد به ثبت رسید. همچنین در تیمار اثر متقابل نیتروکسین و ورمی کمپوست کمترین میزان این اسید چرب (14637 گرم در میوه) در تیمار نیتروکسین و بیشترین میزان این اسید چرب (23533 گرم در میوه) در تیمار شاهد به ثبت رسید.