مقاله حذف کبالت از محلول‌های آبی با استفاده از کربن فعال تهیه شده از ضایعات کشاورزی: بررسی ایزوترم‌های جذب با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله حذف کبالت از محلول‌های آبی با استفاده از کربن فعال تهیه شده از ضایعات کشاورزی: بررسی ایزوترم‌های جذب با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف کبالت از محلول‌های آبی با استفاده از کربن فعال تهیه شده از ضایعات کشاورزی: بررسی ایزوترم‌های جذب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف کبالت از محلول‌های آبی با استفاده از کربن فعال تهیه شده از ضایعات کشاورزی: بررسی ایزوترم‌های جذب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف کبالت از محلول‌های آبی با استفاده از کربن فعال تهیه شده از ضایعات کشاورزی: بررسی ایزوترم‌های جذب با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی دانشجویی بیوتکنولوژی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
حذف فلزات سنگین از پساب های صنعتی یکی از مباحث مهم زیست محیطی است. در سال‌های اخیر جستجو برای جاذب‌های ارزان قیمت با ظرفیت جذب بالای فلز، شدیدتر شده است. ضایعات کشاورزی یکی از منابع غنی برای جاذب های ارزان قیمت در کنار فرآورده های فرعی صنایع یا مواد طبیعی‌اند. هدف این مقاله ارزیابی توانایی سه کربن فعال تهیه شده از ضایعات کشاورزی (پوسته ذرت، برنج و چای) برای جذب (Co(II از محلول‌های آبی است. برای تعیین بهترین شرایط جذب از سیستم ناپیوسته استفاده شد. همچنین اثر پارامترهای مختلف مانند زمان تماس،pH ، غلظت اولیه فلز و مقدار جاذب بر میزان جذب بررسی گردید. زمان مورد نیاز برای حذف یون های فلز حدود 8 دقیقه برای جاذب برنج و ذرت و 6 دقیقه برای جاذب چای بود. حذف موثر یون های فلز به ترتیب در pH برابر 5 برای پوسته برنج و 7 برای پوسته ذرت و چای، برای محلول (600mgL(-1 با (001gr.L(-1 جاذب نشان داده شد. ایزوترم های لانگمویر، فروندلیچ، تمکین و هالسی بررسی شد. ایزوترم لانگمویر برای جذب فلز (Co(II با سه جاذب، بهترین تطابق را با نتایج آزمایشگاهی نشان می‌دهد. نتایج این مطالعه نشان داد که سه نوع جاذب کربنی، جاذبی با ظرفیت بالا برای حذف یون های (Co(II هستند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.