مقاله مطالعه اثر استفاده از گیاهان دارویی پری بیوتیک و اسید آلی بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک برعملکرد جوجه های گوشتی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه اثر استفاده از گیاهان دارویی پری بیوتیک و اسید آلی بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک برعملکرد جوجه های گوشتی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر استفاده از گیاهان دارویی پری بیوتیک و اسید آلی بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک برعملکرد جوجه های گوشتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر استفاده از گیاهان دارویی پری بیوتیک و اسید آلی بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک برعملکرد جوجه های گوشتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر استفاده از گیاهان دارویی پری بیوتیک و اسید آلی بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک برعملکرد جوجه های گوشتی با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش منطقه ای دانش محوری در مدیریت پایدار کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات: 5

چکیده:

برای بررسی اثر آنتی بیوتیک محرک رشدمخلوط گیاهان دارویی پری بیوتیک و اسیدآلی برعملکرد جوجه های گوشتی آزمایشی با 200 جوجه گوشتی سویه آرین درقالب یک طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار و تعداد 10 قطعه جوجه در هر پن به مدت 42 روز به اجرا درآمد. گروه های آزمایشی شامل گروه شاهد بدون افزودنی غذاییو گروههای حاوی افزودنی که به جیره پایه افزوده شدند 500 پری بیوتیک 0/1ppm digestarom 15 ، مخلوط گیاهان دارویی virginiamycin ppm شامل آنتی بیوتیک p> اسید آلی 0/2 بودند تیمارهای آزمایشی هیچ اثرمعنی داری بروزن بدن و ضریب تبدیل غذایی نداشتن د MOS0/05 درصد . P<0/05 ولی تاثیر آنها برخوراک مصرفی تفاوت معنی داری را نشان داد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.