مقاله بررسی تاثیر تجویز کلسیم خوراکی پروفیلاکتیک در تیروئیدکتومی توتال و ساب توتال در بیمارستان دکتر شریعتی طی سال 1387 با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تجویز کلسیم خوراکی پروفیلاکتیک در تیروئیدکتومی توتال و ساب توتال در بیمارستان دکتر شریعتی طی سال 1387 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تجویز کلسیم خوراکی پروفیلاکتیک در تیروئیدکتومی توتال و ساب توتال در بیمارستان دکتر شریعتی طی سال 1387 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله بررسی تاثیر تجویز کلسیم خوراکی پروفیلاکتیک در تیروئیدکتومی توتال و ساب توتال در بیمارستان دکتر شریعتی طی سال 1387 با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در نشریه جراحی ایران از صفحه 71 تا 77 منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تجویز کلسیم خوراکی پروفیلاکتیک در تیروئیدکتومی توتال و ساب توتال در بیمارستان دکتر شریعتی طی سال 1387
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیروئیدکتومی
مقاله کلسیم
مقاله هیپوپاراتیورئیدیسم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: در مطالعات قبلی نشان داده شده که تجویز کلسیم خوراکی پروفیلاکتیک در بیماران با تیروئیدکتومی توتال و ساب توتال، موجب کاهش علایم هیپوکلسمی و کاهش طول مدت بستری در بیماران پس از عمل گردد. هدف از انجام این مطالعه بررسی نتایج حاصل از تجویز کلسیم خوراکی پروفیلاکتیک در بیماران با تیروئیدکتومی توتال و ساب توتال می باشد.
مواد و روش ها: در یک کار آزمایی بالینی تصادفی شده، 43 بیمار کاندید عمل جراحی تیروئیدکتومی توتال و ساب توتال شدند. پس از عمل، به صورت تصادفی در یکی از دو گروه مورد (N=23) و کنترل (N=20) قرار گرفتند. به بیماران در گروه مورد، در دوران پس از عمل کربنات کلسیم 1 گرم سه بار در روز تجویز شد. مشخصات دموگرافیک بیماران، طول مدت بستری، علایم هیپوکلسمی، سطح کلسیم و دفعات استفاده از کلسیم وریدی در دو گروه با هم مقایسه شد.
یافته ها: میانگین میزان کلسیم 12 و 24 ساعت پس از عمل به طور معنی داری در گروه شاهد پایین تر از گروه مورد بود (P=0.049، P=0.021 به ترتیب). تعداد افرادی که دچار پاراستزی دور لب در 12 و 24 ساعت پس از عمل جراحی شدند، به طور معنی داری در گروه شاهد بالاتر از گروه مورد بود (P=0.02، P=0.04 به ترتیب). مدت زمان بستری در بیمارستان به طور معنی داری در گروه مورد کمتر از گروه شاهد بود (0006=P).
نتیجه گیری: تجویز کلسیم خوراکی پروفیلاکتیک پس از عمل جراحی توتال و ساب توتال سبب کاهش بروز پاراستزی در 12 تا 24 ساعت پس از عمل جراحی و کاهش نیاز به کلسیم تزریقی و همچنین کاهش مدت بستری بیماران در بیمارستان می گردد.