مقاله تاثیر مشاوره زناشویی مبتنی بر امید، بخشش و ترکیبی از این دو بر میزان تحریف های شناختی بین فردی زوج های متقاضی طلاق با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مشاوره زناشویی مبتنی بر امید، بخشش و ترکیبی از این دو بر میزان تحریف های شناختی بین فردی زوج های متقاضی طلاق با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مشاوره زناشویی مبتنی بر امید، بخشش و ترکیبی از این دو بر میزان تحریف های شناختی بین فردی زوج های متقاضی طلاق با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله تاثیر مشاوره زناشویی مبتنی بر امید، بخشش و ترکیبی از این دو بر میزان تحریف های شناختی بین فردی زوج های متقاضی طلاق با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در تحقیقات علوم رفتاری از صفحه 25 تا 33 منتشر شده است.
نام: تاثیر مشاوره زناشویی مبتنی بر امید، بخشش و ترکیبی از این دو بر میزان تحریف های شناختی بین فردی زوج های متقاضی طلاق
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحریف شناسی
مقاله مشاوره
مقاله امید
مقاله بخشش
مقاله طلاق
مقاله تعارض زناشویی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: طلاق و تعارض دو فرایند همپوش هستند و زوجین متناسب با سطح و میزان تعارضی که تجربه می کنند، اقدام به طلاق می نمایند. هدف این تحقیق، تعیین تاثیر مداخلات مبتنی بر امید، بخشش و ترکیبی بر میزان تحریف های شناختی بین فردی بود.
مواد و روش ها: این تحقیق از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون پس آزمون با گروه شاهد بود. جامعه آماری آن از 440 زوج ارجاعی به مرکز مداخله در بحران شهر اصفهان در سال 1387 تشکیل شده بود که از این میان تعداد60 زوج به صورت تصادفی ساده در چهار گروه امید، بخشش، ترکیبی و شاهد جایگزین شدند. اجرای مطالعه به صورت دو سرکور و ابزار تحقیق، پرسش نامه تحریف های شناختی بین فردی حمامچی و بیوک اوزترک بود که پایایی کلی آن 78/0 به دست آمد. با در نظر گرفتن زوج به عنوان واحد مطالعه، داده ها با روش های آماری آزمون Kruskal wallis، Mann Whitney’s U و Wilcoxon مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. همچنین واحد مطالعه و واحد تحلیل زوج بود.
یافته ها: تحلیل و مقایسه اطلاعات به دست آمده از این مطالعه نشان داد که به طور کلی مداخلات امید محور و ترکیبی در مقایسه با گروه شاهد بر توقعات بین فردی غیر واقع بینانه و به طور کلی تحریف های شناختی بین فردی زوجین موثر بودند (P<0.05). همچنین بین نمرات پس آزمون و پیش آزمون زوج های گروه های مداخله تفاوت معنی دار مشاهده شد.