مقاله روشهای نوین کنترل کیفیت درتعیین میکروارگانیسم ها با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روشهای نوین کنترل کیفیت درتعیین میکروارگانیسم ها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای نوین کنترل کیفیت درتعیین میکروارگانیسم ها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 13
چکیده:
صنایع غذایی یکی ازبخشهای عمده مرتبط با حضور میکروارگانیسم های پاتوژن می باشد نقص درتعیین پاتوژن می تواند منجر به اثرات مرگبار شود اگرچه امنیت غذایی بطورعمده بهبود یافته است اما پیشرفت ها درزمینه اثرات میکروارگانیسم های ناشی ازغذایحاصل از آلودگی میکروبی شیمیایی و توکسین ها دربسیاری از کشورها یکنواخت نیست بیوتکنولوژی میتواند بطور شگف انگیزی زمان و نیرویا نسانی مورد نیاز جهت ردیابی شکارسازی و شناسایی میکروبها را کاهش دهد دراین مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی تشخیصی درزمینه کاوشگرهای ژنی جهت ردیابی میکروبهایی بیماریزا واکنشهای زنجیره ای پلیمراز انتی بادیها درسیستم های خاصی تشخیص نورافشانه زیستی برای پایش بهداشت و آلودگی بوسیله میکروب خاص و نیز بیوسنسورها یا حسگرهای زیستی درصنایع غذایی مورد بحث قرارمیگیرد.