مقاله تعیین بهترین منبع و روش مصرف کود پتاسیم برای دو ژنوتیپ برنج در شرایط آب و ه وایی شرق مازندران با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین بهترین منبع و روش مصرف کود پتاسیم برای دو ژنوتیپ برنج در شرایط آب و ه وایی شرق مازندران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین بهترین منبع و روش مصرف کود پتاسیم برای دو ژنوتیپ برنج در شرایط آب و ه وایی شرق مازندران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 7
چکیده:
این آزمایش به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در مزرعه پژوهشی واقع در شهرستان ساری در سال 1390 اجرا شد. دو ژنوتیپ پابلن طارم دیلمانی و پاکوتاه فجر به عنوان عامل اصلی و دو منبع کدی کلرور پتاسیم و سولفات پتاسیم به عنوان عامل فرعی فرعی و سه روش مصرف پتاسیم به صورت پایه 30 روز بعد از نشاء کاری به عنوان عامل فرعی بودند. نتایج نشان داد تعداد خوشه، تعداد خوشه چه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت رقم پاکوتاه فجر در مقایسه با رقم پابلند طارم دیلمانی به ترتیب به میزان 24/2، 11/5، 75/5، 31/3 و 10/8% بیشتر بود. با مصرف کلرور پتاسیم تعداد خوشه و عملکرد دانه معادل 5 و 2/5% افزایش داشتند. بیشترین عملکرد دانه در سطوح دوم و سوم تقسیط پتاسیم و کمترین عملکرد دانه در سطح اول تقسیط تولید شد. حداکثر شاخص برداشت برای اثر متقابل رقم فجر و منبع کودی کلرور پتاسیم به دست آمد. بنابراین مصرف کلرور پتاسیم مطابق با سطوح دوم و سوم روش مصرف آن به علت افزایش ع ملکرد دانه، شاخص برداشت و افزایش نسبی اجزای عملکرد به عنوان تیمار مناسب بودند.